KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A DK után a Mi Hazánk is Sulyok Tamás lemondását követeli

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Demokratikus Koalíció politikusai mellett a Mi Hazánk is a Sulyok Tamás azonnali lemondását szeretné, ugyanis az alelnök, Dócs Dávid szerint az államfő „erkölcsileg méltatlanná” vált a pozíciójára.

A Sulyok Tamás elleni vádakat Dobrev Klára hozta fel, olyan dokumentumokra hivatkozva egy sajtótájékoztatón, amelyek szerinte azt igazolják, hogy a Sulyok Tamás törvényellenesen juttatott magyar földeket külföldieknek. Az ügy már addig fajult, hogy a DK politikusa megfosztási eljárást indított a köztársasági elnökkel szemben, amihez össze is gyűltek a szükséges aláírások – írja a Blikk.

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke is egyetért azzal, hogy Sulyok Tamás „erkölcsileg méltatlanná” vált a köztársasági elnöki címre.

„A kormány által a nemzeti egység megteremtésére kinevezett államfő – az eredeti feladatával szemben – ismét morális válságot okoz, hiszen részt vett a haza kincseinek korlátozott mennyiségben rendelkezésünkre álló erőforrásainak, a magyar földnek az idegeneknek történő kiárusításában” – írta portálunknak megküldött közleményében a párt.

Hozzátették: a Mi Hazánk már többször hangoztatta a parlamentben, hogy „több megyényi területet szereztek meg külföldi gazdák”, ezért szerintük a mostani eset különösen súlyos.

Dócs kiemelte, hogy szerinte az egyetlen elfogadható döntés az, ha Sulyok Tamás azonnal lemond a köztársasági elnöki címről.

 

Kiemelt képen: Dócs Dávid / Fotó: MTI

Ez is érdekelheti:  Rétvári Bence: brüsszeli bosszú az EU-bíróság ítélete

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük