KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A butaság is balról jön…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ellenzék az igazi, minden fideszes szavazó buta, iskolázatlan (nem azonos a butával! Ismerek olyan kevés iskolát végzett embert, aki problémamegoldásban, tiszta világlátásban veri a diplomás professzort is.) falusi, alkoholista stb. senki.

Mint vidékinek, két tehénfejés között azért sikerült összeszednem néhány gyöngyszemet az ellenzéki szavazó szellemi színvonalának bemutatására.

  1. A gazdasági szakember: Képzeljük el, hogy 2-3-4 falu között egy hiper-szuper marketet építenek. Biztos, hogy nyereséges lenne? Amúgy a fél ország munkaerejét simán lefoglalná. Senki nem dolgozna máshol csak a boltban. És önmaga vásárolna önmagától. Amúgy a labancoknál sem így van, de olyan menő a fejlett nyugatra hivatkozni még hülyeségben is.

  1. A jóltájékozott: Szerinte a Georgia elnevezést a kormánypárti MTI erőlteti. Tudomása nincs arról, hogy a régi Grúzia törvényben rögzítette, hogy az ország neve Georgia, ami többszáz éve használatos a történelemben és a tudományban is, de eddig a politikában nem. Most már ott is kötelező.

  1. A politikus: Természetesen őszintén hisz abban, hogy Orbán indította el az un. migrációs hullámot, Orbán szállította Európába a milliónyi embertömeget. Azt már nem tudja megmondani, hogy 2015-ben határvédelem nélkül, hogy lehetett volna megállítani ezt a tömeget. Ugyanakkor baj, hogy tovább engedte őket. Arra nem tud válaszolni, hogy akkor miért támadták Magyarországot a megállítási kísérletért és miért jöttek az Unióból önkéntes migránsszállítók?

  1. A megszépítő múlton merengő: Ő az, aki saját magának képes hazudni és el is hiszi. Hatalmas tüntetésekről, országos sztrájkokról, országos útlezárásról, országmegbénításról képzelgett és képzeleg folyamatosan. A valóságot, a makro helyett mikro volt, azt talán fel sem tudja fogni. Ez túl an a világán.

  1. A szervező problémamegoldó zseni: Egy ilyen egyszerű dolog meghaladja a szellemi képességét, de mindent tud a kormányzásról, demokráciáról, fasizmusról. Valószínűleg önmagát zseninek tartva szervezi a forradalmat. Milyen barikádot fog építeni? Fogadok, hogy hosszában az utcán. Ajvé!

  1. Problémás, de véleményvezér alkat: Egyszerű orvosi eset: Mindenről ugyanaz jut az eszébe, mint a viccben.

  1. A tudomány embere több diplomával, aki mindent tud: Csak azt nem, hogy a 360 fok az visszatérés a kiindulópontra, azaz minden marad ugyanúgy, ahogy volt. Valószínűleg kevesellte a 180-at.

  1. És az általános értelmi-szellemi-lelki szint egy liberálisnál: Ez az igényetek a szabad sajtóban. Mit lehet mondani? Boldogok a lelki szegények……

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az EU nem lankad érveket gyártani nekünk a kilépésre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük