KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A bunyós fóti doki korábban állítólag kolléganőjét fojtogatta

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szombaton támadt rá az ügyeletes orvosra Fóton egy házaspár. Az esetről ITT olvashatnak. 

A Bors ma arról számolt be, hogy jelentkezett a szerkesztőségnél az orvos egyik volt kolléganője, Dr. Elor Judit, aki elmondta, hogy Dr. Lestár Ferenc korábban bántalmazta őt.

– Dr. Lestár Ferencet a stílusa miatt több munkahelyéről is kirúgták. 2014 pünkösdhétfőjén velem került konfliktusba. Amikor együtt dolgoztunk a dunakeszi orvosi ügyeletben, nem voltam hajlandó neki lepecsételt receptet adni, amit annyira zokon vett, hogy székestól nekinyomott a radiátornak és fojtogatott. 
A sofőr meghallotta a kiabálásomat, és levette rólam őt -emlékezett vissza a doktornő. Elor Judit aztán feljelentést tett, Lestárt pedig a bíróságon jogerősen elítélték. – Azt is megállapították, hogy ha a kolléga nem siet a segítségemre, meg is halhattam volna, hiszen én mindössze 50 kiló vagyok, Lestár pedig 100. Ez az ember szerintem egy pszichopata

– mondta a Borsnak a doktornő.

Dr. Lestárról mindezek után egy másik volt munkatársa is elmondta a véleményét. Kunstár Edit nem szeretné védeni, de fontosak tartja, hogy tudják róla az igazságot.

– Tény, hogy a modora sajátos, de kiváló szakember. Nem véletlenül választották meg korábban Pest megye legjobb orvosának a sok sikeres újraélesztése miatt – közölte a nő. – Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szombati incidens után 

megjelent még valaki, aki a balhé miatt akart bosszút állni, és csak azért nem tört ki újabb verekedés, mert éppen rendőrök tartózkodtak a helyszínen.

Szakmailag egyébként kiváló orvosnak tartják Dr. Lestár Ferenc, jelenlegi főnöke is kiáll mellette, így nyilatkozott a Borsnak:

– A jelenlegi helyzetben mellette állunk. A panaszok nagy része hivatalosan nem jutott el hozzánk

– mondta, és utalt rá, hogy azzal, hogy mit írnak az orvosról a Facebookon, érdemben nem foglalkoznak.

Forrás: Bors

Kiemelt kép: Knap Zoltán

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: