KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Böjte-botrány, mindenki botránya…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Böjte Csaba nem az, akinek sokan gondolják. Már-már azt hihetnők, voltaképpen együttműködik a kommunista liberális, vallás és ezen belül keresztényüldöző söpredékkel, éppen úgy, ahogyan felettesei is. Hiszen évekkel ezelőtt konkrét figyelmeztetések jelentek meg a sajtóban jobboldalon, s jelezték, hogy Böjte szentté avatása és celebként való futtatása előbb vagy utóbb botrányba fulladhat.

A figyelmeztetések nem érintették meg sem Gyulafehérvár sem Csíksomlyó ingerküszöbét, így Böjte tovább virgonckodhatott, gyűjthette számla és elismervény nélkül a támogatásokat, s már-már olyannak látszott, mint aki a magyarországi katolikus egyház tagja, s a magyar kormány kiemelt üdvöskéje. Hiszen Kevesen kapnak annyi pénzt ellenőrizetlenül, mint amennyit Böjte kapott az elmúlt évek során a magyar adófizetők pénzéből. Azonban semmilyen elszámolás, kötelezettségvállalás nem volt a horribilis összegek mögött, így egyre inkább bosszantotta a magyarországi adományozókat, ha Böjtének adtak támogatást, de a beígért számla nem érkezett meg, s így számos cégvezető a saját zsebéből volt kénytelen visszatenni a cég pénztárából, Böjtének adott összegeket.

Böjte persze, ördögi játszmáinak következményére nem számított. Az amerikai szennylap, a pap-szajha, valamint egy nagyváradi liberális újságírónő azt gondolták, hogy jól szervezetten megtámadják Böjtét, majd rajta keresztül a katolikus egyházat, az erdélyi ferences rendet, végül pedig a székelységet. Nos, az akciójuk felemássá sikeredett. Ugyanis a támadás beindult, ám a kormány és számos katolikus és református szervezet, látva, hogy kik indították a támadásokat, a tények vizsgálata nélkül teljes mellszélességgel kiálltak Böjte mellett, ami éppen olyan ostobaság, mint az a támadássorozat, amely elindult Böjte ellen. Közben a Válasz Online újságírója interjút kért és kapott is Böjtétől, az amerikai szennylap cikksorozatának megjelenése előtt, így az amerikai szennylapban megjelentekre csak egy nappal később volt alkalma utólag rákérdezni Böjtétől, aki megígérte a válaszokat, ám a válaszok nem érkeztek meg. Helyettük innen-onnan összeszedett emberek nyilatkoznak Böjtéről, s emelik piedesztálra a 800 éves ferences rend történetének talán legnagyobb szélhámosát, akit államok és hívek ezrei tartanak még mindig szentnek, a tények ismeretlensége okán.

Böjte tehát, a 22-es csapdája. Ha elismeri Gyulafehérvár és Csíksomlyó, hogy tévedett és intézkedni kellett volna már jóval korábban, az komoly erkölcsi bukás. Ha a magyar kormány teszi ugyanezt, az is súlyos problémát jelent. Hiszen Böjte remek lehetőség volt, illetve ma is remek lehetőség még, hogy állami pénzek kiáramoljanak, s egy kicsit vissza is áramoljanak… hiszen elszámolás sem Piskit sem Székelyhídat, sem mást illetően nincs, nem volt, számla nem létezik… a közvélemény nem ismeri a részleteket. Gyerek már alig van a Böjte Alapítványban. A gyönyörű erdélyi házakból és kastélyokból szállodát, motelt alakítanak ki az egyházi turizmus, szintén (magyar) államilag támogatott projektje szerint.

Mindeközben az amerikai szennylap, a váradi újságírónő és a bosszút lihegő szajha, tovább görgetik a botrány kénköves történetét, a kormány védi a gyermekekkel kissé mostohán, de a kormánytagokkal és miniszterekkel meglehetősen jól bánó privát szentjüket. A gyermekek érdeke és a Böjte Alapítványnál szexuálisan bántalmazott, mára bátran megnyilvánuló fiatalok a legnagyobb ellenségekké váltak a jobboldali médiában is, míg a baloldal és liberálisok ismét visszaélnek a Böjte-üggyel, és ezáltal akarnak ártani, kifejezni gyűlöletüket a keresztények, az erdélyi magyarság és a kormány ellen.

Summa summarum: A Böjte-ügy, ahogy egy magyarországi újságíró írta, maga az állatorvosi ló. Mindenki hibázott. Hibázott a pénzéhes, Böjte valódi mesevilágára rátelepedett pénzéhes politika, a pénzéhes főegyházmegye és a pénzéhes rendfőnökség… ezáltal pedig, Böjte és a fent említettek lehetőséget adtak arra, hogy össztűz zúdulhasson az egyházra, a rendre, a kormányra, és a Böjtét szentnek képzelők és Böjtét elítélők jó alaposan egymásnak ugorjanak. Pedig, semmi mást nem kellene tenni, mint Böjtét leváltani a Dévai Szent Ferenc Alapítvány éléről – és mint a régi szép időkben –, egy csendes erdélyi kolostor mélyén elmélkedjen arról haláláig, hol rontotta el… A kormánynak ki kell szállnia a jogászok és képviselők által üzemeltetett budapesti Szent Ferenc Alapítványból, hiszen semmi nem marad titokban… és a nép sem egészen félrevezethető.

Böjte eddig nem tett feljelentést a cikksorozatok írói ellen, csak gyermekeket rángatott saját védelmére, mi több, szembesíteni akar nyilvánosan, amolyan Ceausescu-i és szecuritates módszer szerint. Ez ellen petíció indult, de sajnos a petíciót szintén olyan nevek tarkítják, akik miatt nehéz elönteni, adja-e valaki az aláírását ehhez a nemes kezdeményezéshez vagy nem. Mert ma már minden a politika és a pénz szintjén mozog.

Vannak bajok és problémák, de ezeket a baloldal kisajátítja, rátelepszik, kiontja a gyűlöletét… így a jobboldali, nemzeti érzelmű ember, ha megszólal, arra rányomják az áruló és a liberális-bérenc jelzőt… A Böjte-ügy is ilyen. Mert a kormány és az ellenzék politikát csinált a dévai haszonélvezetből, a Böjte kreálta botrányokból, a jól működő pénzcsapokból… amelyben a gyerekek számítottak a legkevesebbet – Böjtének is! Szégyen az a magyarországi politikai és társadalmi erkölcsi posvány, amelyet most, a Böjte-ügy jobbról és balról is megmutatott. Igazi tőrőlmetszett proli ország lettünk!

Hívők és nem hívők ugranak egymásnak egy egészen egyszerű maffiahálózat miatt, amely még a parlamentben is védelmet kapott… a liberálisok az egyházat, Erdélyt és az erdélyieket támadják, tehát Böjte, a megbízói, erdélyi egyházi elöljárói, és szexuális segédeszköze; a botrányt generáló nő, megtették a magukét mindaz ellen, amire Böjte felesküdött… és gyanítom: még nem derült ki minden…

 

Vargyassy-Mikus Levente

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “A Böjte-botrány, mindenki botránya…

  1. Konkrétum semmi, csak vagdalkozás és gyűlölködés. Igazi liberált tempó. Ez nem újságírás, ez csupán vak útálkozás, köpködés. Maradtál volna csendben! Majd ha tényeket közölsz, odafigyelünk rád! Ennyi!

    1. Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Böjte egy szélhámos. Ennyi!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: