KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A Biden fiához köthető ukrán cég is részt vett a terrorizmus finanszírozásában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz Nyomozó Bizottság arról számolt be kedden, hogy büntetőeljárást indított terrorizmus finanszírozása ügyében, ahol a gyanúsítottak között megnevezte a Burisma ukrán ipari konglomerátumot – számol be a Russia Today.

Az RT a kibontakozó botrányról Arnaud Develay nemzetközi emberi jogi aktivistával, az ukrán vállalat és Joe Biden amerikai elnök családja közötti kapcsolatokat bemutató könyv szerzőjével beszélgetett.

„Ezt az orosz Nyomozó Bizottságnak kell majd kiderítenie, hogy biztosra menjen, de ez nem újdonság” – jelentette ki Develay, aki az ukrán céget „az adófizetők pénzének tisztára mosására szolgáló eszköznek” nevezte.

A nyomozók már „megállapították, hogy az Ukrajnában működő kereskedelmi szervezeteken, köztük a Burisma Holdings olaj- és gázipari konglomerátumon keresztül áramló pénzeket az elmúlt években Oroszországban és azon túl is terrortámadások végrehajtására használták”.

Amennyiben az állítás igaznak bizonyul, a Nyugat mindent meg fog tenni, hogy az egész ügyet a szőnyeg alá söpörje, valamint hogy kisiklasson minden olyan kísérletet, amely a nemzetközi szervek elé kerülne

– véli Develay.

„Megpróbálnának majd foggal-körömmel küzdeni azért, hogy alapvetően tagadják az ügyet” – mondta, hozzátéve, hogy a „nagy hármas”

– az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Franciaország – minden bizonnyal megvétózza az ügyet kezelő, ENSZ által támogatott bíróság létrehozására tett kísérletet.

„Ezt a kérdést másképp kell majd kezelni ” – figyelmeztetett.

Develay munkája, amelynek címe „Foreign Entanglements: Ukraine, Biden & the Fractured American Political Consensus” címmel szerdán kerül bemutatásra.

A könyv borítója:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden (Fotó: Drew Angerer/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Az emberiség egyik jellemhibája

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük