KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A BBC így „tényfeltár”: feketék voltak az ős-britek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Míg a BBC a hírközlés etalonjának, számított pár évtizeddel ezelőttig, mára gyakorlatilag egy hírhamisító, a háttérhatalmi gépezet egyik médiacentrumaként működik. Tegyük hozzá, hogy ezen nem is kell különösebben csodálkozni, hiszen maga a brit titkosszolgálati jelentések – pl. Ukrajnával kapcsolatban – hemzsegnek a valótlanságoktól. Innentől keszdve teljesen komolytalanok és sokszor végtelenül primitív megfogalmazásúak is azok az információk, melyek tőlük napvilágot látnak.

Itt a BBC legújabb remekműve, amelyben keményen dúl az érzékenyítés. Megjelent ugyanis egy általuk készített, gyermekeknek szánt dal, amelyben elmagyarázzák, hogy a feketék mindig is a Brit-szigetek lakosságának részét képezték, sőt, már odáig elmennek az wokeista érzékenyítés során, hogy az ős-britek is feketék voltak. erről egyébként az Elemi.hu számol be.

A videó felháborodást keltett, a közösségi médiákban gyorsan terjedt.

Ekkor érezte úgy, Sulaiman Ahmed angliai újságíró, hogy meg kell védenie a videót. Twitter bejegyzésében kifejtette, hogy Angliát ie.7000-10000 között fekete bőrű emberek lakták, akiket csak később Dagesztánból, Csecsenföldről és Szerbiából érkező kaukázusiak fehérítettek ki.

Tanulság: semmi sem számít nekik, a realitások megváltoztatásának őrülete minden normális kontrollt megszüntetett náluk. Önmaguk és a bennszülött bírit őslakosok ellenségei lettek.

Nemzeti internetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: