KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Bandera „ukránok” valódi hozzáállása a lengyelekhez és a magyarokhoz (videó 18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Szent István Légiója Közösség ismételten küldött egy videót, amelyben arra hívják fel a figyelmet, milyen is a szélsőséges banderista ukránok hozzáállása mind Lengyelországhoz, mind hazánkhoz, Magyarországhoz és a magyarsághoz.

Mindenképpen elgondolkodtató a jelenlegi lengyel hatalom hozzáállása a jelenlegi ukrán hatalomhoz. Úgy tűnik, mintha lengyel testvéreink elfelejtették volna a történelmet és csupán rövidtávú érdekek mentén cselekednének. Ezeket a felvételeket látva azonban nekik is szembesülniük kell a valósággal és vissza kell térniük a történelmi realitáshoz vagyis, Lengyelországot ugyanúgy felhasználja a háttérhatalom saját érdekei mentén, mint ahogyan azt tette sokszor a történelemben és éppen Ukrajnával is teszi. Pillanatnyilag azonban úgy tűnik, a lengyelek elfelejtették a volhíniai mészárlást és elfelejtették, hogyan lökték hazájukat a nyugati nagyhatalmak a szovjet birodalom gyilkos ölelésébe.

A felvételen ukrán nacionalisták lengyel és magyar zászlókat égetnek, miután a bakancsukat törlik velük, majd megtapossák a két nemzet lobogóját.

Ne gondolja senki, hogy a két nemzet, tehát a lengyel és a magyar elleni ukrán gyűlölet csökken vagy csökkenni fog. Már csak azért sem, mert éppen az a háttérhatalom táplálja leginkább ezt a gyűlöletet, mely pénzzel, gyilkos fegyverekkel tömi az általa létrehozott ukrán bábállamot, ehhez felhasználva és közben teljesen tönkretéve az Európai Uniót, annak megvásárolt, az európai nemzeteket eláruló saját vezetőin keresztül.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: