KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A baloldal már a rendőröket sértegeti! – Minden nap újabb és újabb társadalmi csoportokat támadnak!

A kanadai állampolgárságú Márki-Zay sportot űz abból, hogy minél több embert sértsen meg minden egyes nap.

Miről is van szó? Nem a Fidesz és nem a fideszesek mondták azt, hogy a rezsicsökkentés ostobaság volt, azt sem a fidesz mondta, hogy kevesebb vizet, gázt és áramot kell fogyasztanunk, azt sem a Fidesz mondta, hogy nehéz lesz elvenni a rezsicsökkentést, és azt sem, hogy trágyaevő gombák azok, akik a rezsicsökkentést támogatják. Ezeket mind Márki-Zay mondta, és most meg pofátlanul letagadja, és aberráltaknak nevezi azokat, akik ezt szóvá teszik!

Ő volt az, aki kijelentette, hogy a neki nem tetsző ítéletet hozó bírókat LISTÁZNI kell! Úgy tűnik, hogy szövetségese, Budapest főpolgármestere sem szeretne lemaradni, és ezúttal a Magyar Rendőrség munkájának a szakszerűségét vonta kétségbe, a rendőrséget azzal vádolja, hogy az politikai utasítások alapján dolgozik – olvasható a szamadatok.hu-n

A főpolgármester szerint a Fidesz átlépte a vörös vonalat, mert a rendőrség a számtalan feljelentés után házkutatásokat tartott.

Az elmúlt hetekben nagyon súlyos vádakat hallhattunk a baloldali cápákról és a fővárosi ingatlaneladások körüli jutalék-rendszerről. Számtalan feljelentés történt a rendőrségen, többek között a főpolgármester és kollégái részéről is. Igaz, ők alaptalan rágalmakat emlegetnek. És akkor Karácsony Gergely felháborodik, mert nyomozni kezd a rendőrség…
Szerinte teljesen rendben van, hogy ha egy államtitkár gyanúba keveredik, akkor azt kivizsgálják, felfüggesztik a mentelmi jogát, de azzal a Fidesz átlép egy határt, ha a rendőrség nyomoz a baloldal által érintett fővárosi korrupciós vádak miatt? Hát micsoda kettős mérce ez??

Folyamatosan megnehezítik a városházi ingatlanügyek kivizsgálására létrejött bizottság munkáját, lehetetlen határidőt szabnak és meghatározzák milyen ügyeket lehet vizsgálni. A botrányt okozó hangfelvételeken hallható pénzemberek, a volt baloldali miniszterelnök, sőt még a fővárosi vagyonkezelő dolgozói sem jönnek el a meghallgatásra- olvasható a számadatok közösségi bejegyzésében

Hát mégis hogyan kellene kideríteni akkor az igazságot? Ha nem a rendőrség, akkor ki tudja kellő felhatalmazással feltárni a valóságot? Miért akad ki a főváros első embere, ha a bűncselekmény gyanúját a rendőrség kivizsgálja? Azért mert a hatóság idézésére kötelező megjelenni és válaszolni a kérdésekre? Mindannyiunk érdeke, hogy kiderüljön az igazság!

  • – teszi fel a kérdést a Fidesz Budapest.
Ez is érdekelheti:  Visszaütnének Magyarországnak – de Macron és Meloni egyértelmű üzenetet küldött

Forrás: szamadazok.hu – Fidesz BudapestKiemelt kép: Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter / Forrás: OrigóNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Karácsony Gergely Pintér Sándornál hisztizett a házkutatások miatt

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük