KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország üzent a németeknek: Magyarország már megelőzött benneteket

A Németországban szolgáló orosz nagykövet szerint kíváncsian várják Olaf Scholz béketervét, de arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarországnak már volt egy, és azt nem fogadták örömmel az Európai Unióban.

Oroszország tudomásul vette Olaf Scholz német kancellár kijelentéseit az Ukrajnáról szóló tárgyalások szükségességéről, de konkrét javaslatot nem kapott – árulta el a Gazeta cikke alapján Szergej Necsajev németországi orosz nagykövet. A diplomata azt reméli, végre Nyugaton is megértették, hogy béketervre van szükség.

Magyarország már korábban megpróbált előállni egy békekezdeményezéssel, de ezt az Európai Unióban valamiért nem fogadták örömmel

– tette hozzá.

Necsajev hangsúlyozta, a német javaslatnak valósnak és világosnak kell lennie, ha ugyanis a korábbi Zelenszkij-terveken alapszik, az Oroszország számára teljesen elfogadhatatlan.

Mandiner

 

Kiemelt képen: Putyin orosz elnök Geraszimov vezérkari főnökkel és Rudszkoj műveleti főnökkel folytatott megbeszéléséről készült 2024. augusztus 24-én a moszkvai védelmi minisztériumban.

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Mentőautót küldtek Kisorosziba, készenlétben áll a mentőhelikopter is

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük