KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Óriási robbanás történt egy optikai berendezéseket gyártó vállalatnál Moszkva közelében (+videó)

Erős robbanás rázott meg egy optikai berendezéseket készítő és tervező gyárat a Moszkva melletti Szergijev Poszad városában, a helyi hatóságok közlése szerint folyamatban van az evakuálás.

Az incidens a Zagorszki Optikai-Mechanikai Gyárban történt, amely katonai, gyártási és egészségügyi célú optikai és elektronikus berendezéseket tervez és gyárt. A TASZSZ hírügynökség forrása a mentőszolgálatnál elmondta, hogy az előzetes adatok szerint a robbanás a pirotechnikai raktárban történt. Különböző médiajelentések szerint akár 25 ember is megsérült – számolt be az Orosz Hírek.

A TASZSZ szerint a gyár területén lévő összes létesítményből tömeges evakuálást jelentettek be.

A helyi média által megosztott számos felvételen látható, amint a közeli épületek fölé tornyosuló nagy füstfelhő emelkedik a gyárból.

A mentőszolgálat egyik forrása a RIA Novosztyinak elmondta, hogy a robbanás a műszaki eljárások megsértése miatt következett be.

A BAZA Telegram-csatorna felvetette, hogy néhány ember a romok alatt rekedhetett, hozzátéve, hogy a mentőszolgálatok a helyszínre érkeztek, és a gyár közelében lezárták a forgalmat.

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Az USA attól fél, hogy elveszíti az irányítást Moldova felett

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük