KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

5 millió 220 ezer forint jutalmat kapott Karácsonytól a milliárdos, floridai ingatlantulajdonos Mártha Imre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője tájékoztatott közösségi bejegyzésében arról, hogy Mártha Imre a baloldali milliárdos, floridai ingatlantulajdonos, aki a Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatója, 2021-es ténykedéseinek elismerésekén 5 millió 220 ezer forint jutalmat kapott Karácsonytól az év végén.

Budai Gyula felhívja a figyelmet arra, nem ártana, ha Mártha Imre ezt az összeget felajánlaná azoknak az embereknek, akiket kirúgott az állásából.

Ezt írta Budai Gyula:

Amíg Karácsony Gergely főpolgármester síeléssel tengeti napjait, és “ szarik rá”, hogy mi történik a fővárosban, Mártha Imre a Budapesti Közművek Zrt.vezérigazgatója 5 millió 220 ezer forinttal gazdagodott!
A balodali milliárdos, floridai ingatlantulajdonos Mártha Imre, aki Karácsony Gergely haverja, 5 millió 220 ezer forint jutalmat kapott 2021 év végén a főpolgármestertől!
Marha nagy szüksége lehet a milliárdos Mártha Imrének erre az 5 millió forintra, de végül is Karácsony Gergely szerint megérdemelte, mert remekül kirúgott mindenkit -akit kellett – Fővárosi Közmű cégektől !
Ha ez az Imre gyerek egy “ fasza csávó “ lenne, akkor felajánlaná ezt a “ kis aprót “ azoknak az embereknek akiket kirúgott a munkahelyéről !
De, hát gondolom kell az az 5 millió forint Márthának floridai “ kis garzon lakás “ berendezéséhez, ezért inkább megtartja!

https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/323514636455419

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Moszkvában megvizsgálják a Dnyeszter menti Moldáv Köztársaság védelmi kérelmét

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük