KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkijék megszentségtelenítették az ortodox szent helyet, amit még a szovjetek sem mertek zargatni

Zelenszkijék megszentségtelenítették az ortodox szent helyet, amit még a szovjetek sem mertek zargatni: A kazár zsoldosok a Pecserszka Lavra barlangkolostor szerzeteseit tartóztatták le

Zelenszkij kereszténygyűlölő, kazár zsoldosai betörtek az ukrajnai szent barlangkolostorokba és “oroszbarát” propagandát keresnek az évszázados vallási énekekben. Az 1051-ben épült Pecserszka Lavra barlangkolostorba törtek be az Ukrán Biztonsági Szolgálat emberei.

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) tisztjei a kijevi Lavra of Caves barlangkolostoron ütöttek rajta és a hírek szerint több szerzetest le is tartóztattak.

Egy hete vált ismertté, hogy Zelenszkij ukrán-gestapója a SBU aktát nyitott a „Orosz Anya” című vallási dal előadása miatt a kolostor egyik temploma ellen. A sátánista/globalista ukrajnai fegyveresek azt a szent helyet gyalázták meg és forgatták fel házkutatásokkal, amihez még a hírhedt szovjet kommunisták sem mertek hozzányúlni. A több évszázados múlttal rendelkező ortodox spirituális helyről azt tartja a hiedelem, hogy aki megszentségteleníti a helyet vagy bántalmazza az ott levő szerzeteseket, azt átok sújtja. Hiedelem vagy sem, a misztikus helyet a szovjetek is kikerülték annak idején. Zelenszkij elmebeteg ruszofóbiája, a sarokba szorított patkány aljasságával azonban már nem sokat törődik ezzel sem. A szerzetesek ellen az a vád, hogy az évszázadok óta használt liturgiákban olyan szövegeket mondanak a szentmisék alatt, melyekben áldást kérnek minden oroszra és az orosz egyházra. A kazár gnóm Zelenszkij szerint ez pedig a mai Ukrajnában hazaárulásnak számít.

„Az istentisztelet során propagandisztikus jellegű tézisek hangzottak el a templomban, amelyek az „orosz világot” dicsérték”

– áll a minisztérium közleményében. Az Ukrajna elleni fegyveres agresszió igazolásáról szóló cikk alapján büntetőeljárás indult.

A kolostor közölte, hogy a papot, aki szerintük ilyen istentiszteletet tartott, eltávolították.

AMIT MÉG A SZOVJET KOMMUNISTÁK SEM MERTEK MEGTENNI, AZT A KAZÁR SÁRÁNISTÁK MOST MEGTETTÉK, FEGYVERES ZSOLDOSOK TÖRTEK BE A BARLANGKOLOSTORBA…

Mint Zelenszkijék mondják: a gyanú szerint a barlangkolostort szabotázsakciók előkészítésére, felderítésre, külföldi polgárok elszállásolására, és fegyvertárolásra használhatták. A razzia eredményéről semmilyen hír nem érkezett.

Ez is érdekelheti:  Manfred Weber szintet lépett a magyargyűlöletben

Ez az állítás persze hazugság, már csak azért sem lehet igaz, mert a barlangkolostorokba tilos lenne fegyverrel bemenni s valószínűleg ezt nem is tették eddig mások mint most pont Zelenszkij kazár zsoldosai.

A kijevi Pechersk Lavra eredete a 11. századra vezethető vissza, és Ukrajna legkiemelkedőbb keresztény helyszíneként, valamint a nemzeti örökség kincses darabjaként tartják számon. A vallási hatóságok birtokában lévő részét a rivális egyházak vitatják.

Jelenleg az Ukrán Ortodox Egyház (Moszkvai Patriarchátus) ellenőrzése alatt áll. A kolostorkomplexumban található az egyházfő, Onufriy metropolita rezidenciája. Az egyház történelmi kapcsolatokat ápol Moszkvával, de az 1990-es évek óta de facto független. Az ukrajnai fegyveres konfliktus kitörése után szimbolikusan elhatárolódott orosz “unokatestvérétől” azzal, hogy abbahagyta az orosz ortodox egyház fejének imákban való említését.

A rivális Ukrajnai Ortodox Egyház azt állítja, hogy a kolostort legalább részben neki kellene igazgatnia. Az egyházat a Konstantinápolyi Patriarchátus 2018-ban ismerte el érvényesnek egy ellentmondásos lépéssel, amely jelentős megosztottságot okozott az ortodox világban. Az orosz ortodox egyház szakadárnak tartja az ukrjnai geyház papjait.

A keddi razziát az ukrán ortodox egyház egyik papja által a hónap elején közzétett videó miatti botrány követte. A lavrai plébánosok a Szűzanya himnuszt adtak elő, amely megemlíti Oroszország, Ukrajna és Fehéroroszország egységét a Krisztusba vetett hitükben és az anyja imádatában.

Pavel metropolita, a Lavraért felelős püspök cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint az ukrán ortodox egyház „Oroszországért imádkozott” , és hűséget fogadott Ukrajnának és annak vezetésének. A himnuszt „világi éneknek” nevezte , és azt mondta, hogy az incidensben érintett papot figyelmeztettek.

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük