KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

WSJ: Bidenen mindinkább elhatalmasodik a demencia

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 81 éves Joe Biden amerikai elnök  képtelen az állam vezetésére, a jól láthatóan mindinkább elhatalmasodó egyértelmű demencia miatt. Ezt írja a The Wall Street Journal, amely több politikus által tapasztalt esetről is beszámol az elnök viselkedésével kapcsolatban.

„Amikor Biden elnök januárban a kongresszusi vezetőkkel találkozott a nyugati szárnyban, hogy tárgyaljanak az Ukrajnának szóló finanszírozási megállapodásról, időnként olyan halkan beszélt, hogy az többek számára érthetetlen volt. A tanácskozáson résztvevő öt szeméyl arról számolt be, hogy Biden egy papírlapról olvasott fel pontokba szedett szöveget, amelyek között olyan hosszú szüneteket tartott, hogy közben még a szemét is lehunyta. Voltak aki azt kérdezték, hogy nem ájult-e el az elnök”

– írja a lap.

Korábban Marjorie Taylor Green képviselőházi képviselő határozottan kijelentette, hogy az amerikai elnök „nemcsak hogy demenciában szenved”, hanem „őrült is”. James David Vance amerikai szenátor szerint Biden tettei egy új világháború kirobbanásához vezethetnek.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük