TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Washingtonban már az atomháborúra készülnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fehér Ház egyik magas rangú illetékese szerint az Egyesült Államoknak ki kell bővítenie nukleáris fegyverarzenálját, válaszul arra, hogy Oroszország, Kína és Észak-Korea töretlenül növeli nukleáris programjait – írja a Newsweek cikkére hivatkozva a Magyar Nemzet.

Ez is érdekelheti:  Rutin: Az USA nukleáris rakétákat tesztelt

Pranay Vaddi, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsának vezető igazgatója a nukleáris előkészületekkel kapcsolatban most úgy fogalmazott, az Egyesült Államoknak több stratégiai nukleáris fegyverre lesz szüksége az elkövetkező években ahhoz, hogy elrettentse Oroszországot, Kínát és más ellenfeleit. Hozzátette:

Teljes mértékben fel kell készülnünk arra, hogy végrehajtsuk, ha az elnök meghozza ezt a döntést.”

Az amerikai tisztségviselő arra is figyelmeztetett, hogy Kína, Oroszország és Észak-Korea rohamos ütemben bővíti és diverzifikálja nukleáris arzenálját, és alig vagy egyáltalán nem mutat érdeklődést a fegyverzet-ellenőrzés iránt.

A Magyar Nemzet emlékeztet: májusban Oroszország taktikai atomfegyver-gyakorlatot kezdett. Moszkva szerint ez válasz az egyes nyugati tisztviselők provokatív kijelentéseire és fenyegetéseire. A háborús pszichózisban szenvedő Emmanuel Macron francia elnök ugyanis továbbra sem zárja ki, hogy nyugati csapatok érkezzenek Ukrajnába. Több európai politikus pedig vakon követné a párizsi vezető ötletét.

Mandiner

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Washingtonban már az atomháborúra készülnek

  1. MORVAI DE KRISZTINA …TEHÁNT NEM MAGARI KRISZTINA – ÉS AZ ELKOBZÁS! MENJ EL MA VÁLASZTANI ÉS NE SZABAZNI!
    Észrevételem: Elképesztő, egy idősíkban olvasom, nyugatiországok visszahőköltek, amikor Putyin megfenyegette őket a következménnyel –most meg ezt olvasom, itt az ideje média – vagy ez a feladatod, hoyg tartsdrettegésben félelemben a népeket, és jön majd az amerikai nagybácsi és megvédbennettek… mondom, hogy undorítóak a politikusok, kivéve akiket ellenkezővéleményük miatt meg gyilkoltattak! Kezdve Keneddytől Kadhadfifig bezárólag…mocsok alja köztörvéynes bérgyilkosok és emberiség által elítélt  tömeggyilkosok::::::::::::””” Soha ne feledd a HH. (:::továbbiakban háttérhatalom….))))váltja a rendszereket, amikor már nem tud és már nem is akar úgy uralkodni mindaddig! Ugye értitek? Ma dettó – semmi kétséged ne legyen Magyar fog következni asorban – menj és válaszd azt ma… mert tudd, utána semmi se lesz úgy ahogy volt,és ugye enélkül senki nem várhat rehabilitációt kártérítést amit az elüzőrendszerek, kádár és orbánig bezárólag okoztak … ÉS HA NEM MÉSZ EL SZAVAZNIAKKOR IS VÁLTOZÁS LESZ, MERT EZ A UN, PROTOCOL! ÉS MA ESZEMBE JUTOTT, HOGY ELKOBOZTÁK A RISZTÜ FORGÓTÁRCSÁSPISZTOLYOMAT JOGTALANUL , MERT NEM, HASZNÁLTAM SE SZABÁLYSÉRTÉS TÖRTÉNETBEN SEBŰNCSELEKMÉNY TÖRTÉNETBEN – Ugyanis a törvény szövege a szabálysértési kódexben ígyírja le:Az elkobzás – 21.§. (1) El kell kobozni azt a dolgot,  a,) amelyet a szabálysértés elkövetéséhezeszközül használtak . vagy amely a szabálysértés útján jött létre, feltévemindkét esetben, hogy annak birtokban tartását a jogszabály tiltja, illetőlegannak az elkövető részéről való birtokban tartása a közrendre vagy aközbiztonságra veszéyles… ez utóbbiról szó se volt, hisz ezek az alattörvénynek már csak utána való történései lehetnek – de nem voltak, sőtellenünk elkövettek el szabálysértést de inkább bűncselekményt – mindezt akkora vérző fiam képével elküldtem prof dr. MORVAI krisztinának eu képviselőnek.. és ahogyte kedves olvasó nem intézkedett benne úgy az se – azt hiszi feledésbe merültnem, hisz olvasod – és a endőrségen nagykanizsán hiába könyörögtem adják visszamert kell az önvédelemhez nem adták vissza máig. DE SÍRVA FOGJÁTOK VISSZA ADNIREMÉLEM%ÉS ITT A PÉNZ BÍRSÁG IS AKKOR 50.FORINTTÓL 5000 FORINTIG VOLTLEHETSÉGES – A RENDŐR HELYSZÍNI KIVÉVE, MERT A TÖMBBEN 20-FT-OS CSÍKOK VOLTAKÉS BIZONY 20.-FTAL BÜNTETIK AZ ENYHET A SÚLYOSABBAT MAX 500 FT-AL. Ma hogyvan ez mennyit fejlődött ez fogalmam sincs aki tudja írja ide le nekem!Köszönöm, hogy elolvastál, ESTE 19.00 IG JÓL GONDOLD MEG MIT TESZEL, SZERINTEMMENJ ÉS SZAVAZZ A MAGYARRA! 9. SZERENCSÉS MAGYAR SZÁMRA!  

    id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük