KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vona7 – A Jobbik az új Fidesz? Azt nem szeretném.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tölgyessy Péter legutóbb a Jobbikot az új Fideszként aposztrofálta. Vona Gábor elárulta, mit kell még változtatni a Jobbik politikáján 2018-ig. Miről is beszélt Lázár János?

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Korrupció Óbudán: tíz gyanúsított, százmilliós kenőpénz

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Vona7 – A Jobbik az új Fidesz? Azt nem szeretném.

  1. Az egyik legaljasabb és legnehezebben kivédhető csapda a Jobbik részére, amikor a fideszesekkel vonnak párhuzamot a jobbikosok kárára. Ez a kábítás nehezen kivédhető lesz a későbbiekben, ha a Jobbik nem vált élesen megkülönböztető viselkedést abban, amiben a Fidesszel kell együttműködni a magyarok érdekében, hangsúlyozottan másképpen kell élezni a két csapat más-más habitusát, más világban való gondolkodását, ha az szükséges. Az osszemosás csak a Jobbiknak veszélyes, Orbán Viktor szeret(ne) a radikálisokkal mutatkozni, látványosan és csakis látványban együttműködni. Senki nem tudja őket úgy támogatni és segíteni, mint a keményvonalas konzevatívok, akiknek nagyon kevés, ha szépen énekelnek nekik. Lásd, 25 év megátalkodott bűnözői, akik élnek és virulnak, és a többi, és a többi.
    Az USA-val annyiban lehetséges a bizonyos párhuzamban gondolkodás, hogy ott is sokan tudják a nemzeti oldalakon, ab ovo, az utolsó utáni órákban vagyunk. Már csak egy dobása van a nemzeti oldalnak, hiszen a másik oldal mindig a nyomunkban van, bizonyos helyzetekben pedig egyenesen lépéselőnyben. Bár, az részükről is csak illúzió időnként.
    Németország ott tart, ahová kitartóan terelgették már régóta.
    A nyugdíjalap sokszorosan lerabolt, a nyugdíjasokkal együtt lenyúzott dolog. Ebben a nyugdíjazási dologban többet kell dolgozni, sokkal többet és nem páhuzamosan más témákkal együtt. Ez egy nagyon szemét helyzet, amiben most van a nyugdíjhelyzet, tisztességes, becsületes politikai melót kíván, és nem tesze-tosza, mocskos álintézkedéseket. Itt többet kell nyújtani annál,ahol most tartotok. Nem álmegoldásokat, és nem „mi lenne, ha” intézkedéseket. Sok kárhozott dolog történt az öregek (is) kárára, amit nem hinném, hogy részletezni kellene számotokra. Remélem legalábbis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük