KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vona Gábor Budaházyról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sokan kérdezték, kérdezik mostanában tőlem, mi a véleményem Budaházy Györgyről és a körülötte kialakult helyzetről. Általában politikusok nem szoktak más közéleti szereplőkről, pláne civilekről beszélni, mert azt rangjukhoz méltatlannak érzik. Úgy vannak vele, hogy dicsérik a saját portékájukat, a máséról meg nem beszélnek, csak akkor, ha azt szapulni lehet.

Az én célom nem ez. Én szeretném a lehető legnagyobb objektivitással leírni, hogyan is viszonyulok a Budaházy-jelenséghez. Mivel a véleményemet korábban is elmondtam vele kapcsolatban – bárki visszakeresheti –, így ezt most sem akarom megkerülni.

(…)

Visszatérve – a sokaknak szerethető, sokak által elutasított, sokak számára példaképül szolgáló, mások által megvetett – Budaházy Györgyre, úgy érzem, abban vétett, hogy rosszul választotta meg a célokat, és ebből fakadóan rossz eszközöket is talált. Nyers, konok karaktere pedig csak még inkább rátett arra is, hogy bázisát nem hogy szélesíteni nem tudta, de az inkább apadt. Jelenleg úgy látom, tragikus hőssé vált.

A hatalom játszik vele és rajta keresztül velünk, a Jobbikkal is. Mindenféle gépezet beindult azért, hogy őt egy terroristavezérré mázolják a közvélemény előtt, amely kommunikációs folyamat, valljuk be, sikeresen is működik.

Tudják azt, hogy a Jobbik ki fog állni a 2006 és 2010 közötti nemzetárulók ellen fellépőkért, és csapdát akarnak állítani. Ha Budaházyról be tudják bizonyítani, hogy terrorista, akkor onnan már csak egy lépés, hogy az ellene folyó jogi eljárást számtalanszor kritizáló Morvai Krisztinán és Gaudi-Nagy Tamáson keresztül azt mondják, a Jobbik is az. Ez a végcél. Mi is tudjuk, ők is.

(…)

A helyzet megoldása szerintem az lenne, ha a 2006-os gyalázatos kormányzást követő események kapcsán nem semmisséget mondanának ki, hanem amnesztiát. Ettől még nem fogok egyetérteni Budaházy Györggyel, ő se velem, de azt jegyezzük meg, hogy a mai magyar közéleti szereplők közül nem neki kellene börtönben sínylődnie.

Ez is érdekelheti:  Több kutatás is igazolja a Kárpát-medencei őshaza elméletét - Nem vagyunk jöttmentek

Vona Gábor

A teljes írást a Barikád hetilap legújabb számában olvashatja. Vásárolja meg, támogassa a nemzeti sajtót!

Szebb Jövő – szebbjovo.hu

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük