KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Völner Pál ügyvédje: „Abszurd, amit Magyar Péter állít” (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem Varga Judit a Schadl–Völner-ügy kulcsszereplője, éppen ezért nem az ő vallomásától kell várni ennek az ügynek a megoldását – jelentette ki Papp Gábor, Völner Pál ügyvédje a Hír TV Napi aktuális című műsorában. A védőügyvéd szerint a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel azon tartalma, miszerint figyelmeztették Völner Pált, hogy hagyja abba, de ő nem tette, marhaság.

Az pedig, hogy úgy befolyásolták a nyomozást, ahogy Magyar Péter állítja, teljes képtelenség – vélekedett. Papp Gábor biztos abban, hogy be tudják bizonyítani Völner Pál ártatlanságát.

Nem kételkedik Völner Pál szavaiban

Papp Gábor kiemelte: egy normális ügyvédi együttműködés alapjának tartja, hogy amit Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium egykori parlamenti államtitkára állít, azt ő elhiszi, és ebben nincs oka kételkedni. Emlékeztetett: Völner Pál közel két éve büntetőeljárás hatálya alatt áll, egy öt-tíz éves szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény terheltje, a családja teljes vagyonát zár alá vették. – Meg fogjuk védeni magunkat – szögezte le az ügyvéd. Hangsúlyozta, Völner soha életében nem kapott és nem is kért támogatást, senki soha, semmilyen segítséget nem nyújtott neki, nem voltak hátsó pult alatti információk, amivel ő bármilyen előnyre szert tett volna, kizárólag saját magára, rá és a védőtársára számíthatott ebben a büntetőeljárásban.

Varga Judit szerepe marginális a Schadl–Völner-ügyben

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy tanúként hallgatta ki az ügyészség Varga Judit volt igazságügyi minisztert, Papp Gábor elmondta, nem a volt igazságügyi miniszter a legfontosabb szereplője az ügynek, és nem ő a legfontosabb tanú.

Úgy vélte, az a személy a kulcs, akivel az ügyészség kötött egy egyezséget – állítása szerint – súlyosan törvénysértő körülmények között, valamint az a személy, aki soha életében nem állította, hogy Völner Pál pénzt vett volna át.

Ez is érdekelheti:  Őrizetbe vettek egy lengyel férfi, aki az oroszoknak segített volna likvidálni Zelenszkijt

Varga Judit sokadik szereplője ennek az ügynek, nem az ő vallomásától kell várni az ügy megoldását – mutatott rá. Az ügyvéd teljes képtelenségnek nevezte azt, ahogy Magyar Péter szerint az ügyet bárki befolyásolta volna. – Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt – tisztázta Papp Gábor. Az ügyvéd hozzátette: az teljes abszurditás, ahogy Magyar Péter felvázolta a történetet.

A teljes beszélgetés megtekinthető itt:

Hír Tv, Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Papp Gábor, Völner Pál ügyvédje / Fotó: Hír Tv – Prinscreen

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük