KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Völner Pál lemond államtitkári tisztségéről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miután Polt Péter legfőbb ügyész hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmény miatt kérte az Országgyűlés elnökénél Völner Pál országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését, Völner Pál közölte, hogy az ügy politikai következményeit vállalva a mai napon lemond az államtitkári tisztségéről.  

A Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozásban megalapozott gyanú merült fel arra, hogy dr. Völner Pál a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől hosszabb időn keresztül, rendszeresen, alkalmanként 2-5 millió forintot kapott.

A lemondott államtitkár a mai napon sajtóközleményt adott ki, melyben azt közölte, hogy nem ismer el semmilyen bűncselekményt, semmit nem követett el, az államtitkári és miniszteri biztosi feladatait tisztességesen és a törvényeknek megfelelően látta el.

A képviselő ügyvédjén, Papp Gáboron keresztül elküldött közleményben közölte, hogy mindenben együttműködik a nyomozó hatósággal és bármikor a rendelkezésükre áll.

Források: Origó, Magyar Nemzet, Hír Tv

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Óriási botrány, letartóztatták a végrehajtók főnökét

Ez is érdekelheti:  Egy kisebb budai családi ház árát költötték Magyar Péter hétvégi tüntetésére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük