KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Visít a Népszava, mert Szijjártó Péter nem állt össze a Zselé ülepét nyalókkal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kiálltak az EU-tagországok külügyminiszterei, hogy támogassák Ukrajnát, csak Szijjártó Péter nem ért rá – így visít a Népszava, miután Borrell cowboy (külügyi biztos) megjelentetett egy videót a Twitteren, amelyen a magyar külügyminiszter kivételével valamennyi háborúpárti EU-s külügyminiszter Ukrajna dicsőségét hirdeti.

Ezekkel egy videóban?

Ugyan Sztáray Péter államtitkár a magyar külügy nevében a sokszínűség üzenetét mondta rá a videóra, amely egyértelmű célzás a demokráciától mentesített Ukrajna számára. A háborúpárti Népszavának ez persze nem elég. Nekünk viszont már ebből a szélsőbalos nemzetellenes Népszavából van elegünk – tegyük hozzá.

A háborúpártiakkal még egy videóra sem szabad összeállnia a magyar külügyminiszternek, és ezúton is köszönjük Szijjártó Péternek, hogy ezekkel a nyíltan háborúra uszítókkal nem helyezkedik közös platformra. Azt is megértjük, hogy ezt a kellemetlen feladatot az EU-s tagságból fakadóan valakinek mégis fel kellett vállalnia. Ezért sem lehetett a felvételen őszinte Sztáray Péter mosolya.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Tévesen híresztelték, hogy meghalt Noam Chomsky

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük