KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vigyázó szemetek Magyarországra vessétek!

Az ország egyik fele szégyelli, hogy magyar, hallani egyes külföldön járt baloldali művészektől. A jobboldal azonban büszkén tekint országunkra az utóbbi 12 évben és neki van igaza.

A magyar, Orbán Viktor fogalom lett külföldön, miközben 10 éve még azt sem tudták hol van Magyarország. Itthon rosszallóan mondják milyen megosztott az ország, ne legyen már bal meg jobb árok. Csakhogy az emberek gondolkodása okozza a két oldalt, ami külön világokat jelent. Ne feledjük, hogy Jézus is különválasztja majd a búzát és az ocsút, az egyiket begyűjtik angyalai a másikat tűzre vetik.

A megosztás az elkerülhetetlen, ahogy van jobb meg bal oldalunk az sem véletlen, hogy Jézus az Atya jobbján ül és a jobb lator kerül a mennyországba. A balosság, az ateizmus, liberalizmus kerül az egyik serpenyőbe, míg a másikba a jobbos nemzeti és keresztény gondolkodás.

Gerő András a baloldali liberális ateista történész (aki azonban sohasem bántóan, mindig korrekt módon fogalmaz) a következőt vetette fel. Érti ő, hogy a Fidesz kezdettől fogva antikommunista és nemzeti attitűdöt vett fel, de nem érti miért vált jellemző vonásává a keresztény demokrácia, a  keresztény kultúrkör védelme, miért lett klerikális mikor a szekularizáció már igen régi történet. Miért is lett a Fidesz keresztény amikor ez nem állami hatáskör, azt meg kellene hagyni az egyházaknak?

Azt jól mondja Gerő, hogy a magyar társadalom nem fasizálódik és nem válik diktatúrává ahhoz köze nincs, ám a klerikális vád téves, miközben valóban a keresztény tanítás védelme jelentős a mai kormányunk életében. Ha fasizmus és diktatúra volna, nem lehetett volna előválasztást rendezni, nem lehetne kormányellenes hangot hallatni, erőszakos állami fellépések lennének – szögezi le a történész, cáfolva a baloldali vádakat. Ám egyre több egyházi iskola van, az egyházak segítségben részesülnek a kormánytól. Itt van egy félreértés, mert nem a kormány szorgalmazza az egyre több egyházi iskolát, hanem az egyházak állítják vissza régi iskoláikat, miután demokrácia van és erre lehetőségük adódik. Az iskolák támogatását meg az államiak is ugyanúgy megkapják. Igaz rengeteg templom felújítás is történt az elmúlt 12 évben, de múzeumok, régi kastélyok, kórházak és felsorolni sem lehet mennyi felújítás történt minden területen. A keresztény kultúra, sőt a keresztény tanítás védelme azonban tényleg jellemzőjévé vált az Orbán kormánynak. Miért? Nem elég, hogy antikommunista, nemzeti, még keresztény is? Miért foglalkozik vallási kérdésekkel az állam, semmi köze hozzá – hangzik a baloldali, liberális véleményvezérek szájából, és ebben Gerő sem kivétel. Miért lett ez a Fidesz értékválasztása?

Ez is érdekelheti:  Bayer: Mi a rossebért támadt volna meg Moszkva egy kijevi gyerekkórházat?

Ahogy az egyik ember ateista a másik keresztény, lehetne mondani, hogy ez érzelmi kérdés, vagy megtérés eredménye. Ugyanakkor van egy megszorító körülmény is, ami a nyugati ateizmus és liberális berendezkedés és uniós hatásköri túllépés felől fenyeget. Nyugaton már régóta törvénybe foglalják a családellenes, ateista elképzeléseket és bennünket is ezzel a „kifacsart jogrenddel” (Hab1,4) fenyegetnek. Ha megakarjuk védeni családjainkat és gyerekeinket, ha nem akarjuk, hogy megrontsák őket védekeznünk kell. Ezért valósággal rá vagyunk kényszerítve, hogy olyan jogszabályokat alkossunk meg, melyekre ugyan rá lehet fogni, hogy keresztényi és miért keverik bele a vallást, csakhogy a nyugati társadalmak történései kényszerítenek rá. Látjuk hogyan járnak be az óvodáikba, iskoláikba, kifestett szakállas transznemű nők, hogyan népszerűsítik az LMBTQ és homoszexuális propagandát, hogyan akarják erőszakosan szexualizálni a gyerekeinket, hogyan népszerűsítik a homoszexuális Mikulást. Ámbár lehetséges, hogy a baloldali buborékban ez nem látható, mert híreket tartanak vissza és forgatnak ki valódi értelmükből médiáikban.

Mi, akik mindezt látjuk a jobboldali médiában, tehetünk-e mást, minthogy védekezünk? És miután mindez ellenkezik a keresztény hittel, hát keresztényiek vagyunk. A nyugati „kicsavart jogrend” kényszerít rá bennünket, mert a Nyugat fejlett civilizációt épített de Isten nélkül, és újra keblére öleli Lenint, Marxot és Engelst, még szobrot is emel nekik. Brüsszel bennünket is erre akar rákényszeríteni, de miután mi védeni akarjuk gyerekeinket, a családot, fekete bárányokká váltunk, bennünket szid és átkoz a nyugati sajtó és az EU liberális vezetői. Valósággal keresztre feszítenek bennünket, de hiába fenyegetnek pénzmegvonással, ehhez foggal körömmel ragaszkodnunk kell és hát mi keresztény Magyarországot építünk. Ahogy engem gyűlölnek és üldöznek, úgy titeket is gyűlölni és üldözni fognak – figyelmeztetett Jézus. „Üldözöttek vagyunk, de nem elhagyottak. Letipornak, de el nem pusztulunk.” (2Kor4,9)

Ez is érdekelheti:  Bayer: Mi a rossebért támadt volna meg Moszkva egy kijevi gyerekkórházat?

Mégis reményt adunk kiállásunkkal az egész világnak, mert bár a nyugati társadalmakban liberális diktatúra van, az emberek hallgatnak, de többségük tudja, hogy mi képviseljük az igazságot a világban. Ezért most nem Párizsra kell vetni a világ szemét, hanem Magyarországra.

A próféták kora lejárt, de mindig is voltak egyéni kinyilatkozások. Ilyen volt Pió atya kinyilatkoztatása a magyarok dicsőségéről. Más kinyilatkoztatások szerint nem is olyan sok idő, és követni fog bennünket a világ. Jelenleg még „Csorbát szenved a törvény, a jog nem érvényesül. Üldözi a gonosz az igazat, a jogot kicsavarják.” (Hab1,4)

Pók Katalin / Hungary FirstNIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük