KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám, a rendőrség nyomoz az ügyben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A focista állítja, testvére fenyegetve érezte magát, ezért kelt védelmére a pesti éjszakában.

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, állítja egy 21 éves férfi nyilatkozata alapján a Blikk. A lap úgy tudja, a fiatalember és a focista december 29-én keveredtek szóváltásba egy pesti szórakozóhely közvetlen közelében.

A lapnak nyilatkozó sértett arról számolt be, éppen Szalai Ádám öccsét kérte meg arra, hogy a buli után készítsen fényképet róla és barátairól, amit a focista testvére nem vállalt.

„Értetlenkedtem, mert semmi rosszat nem akartunk, és hát persze, akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem, »miért nem, te f.szfej?« Valami ilyesmit mondtam neki, amit persze, nem kellett volna. Nem túl szépen, nyilvánvalóan” – ismerte el a lapnak a férfi. Elmondása szerint ekkor avatkozott közbe a labdarúgó, számonkérve őt a szóhasználata miatt, majd mellkasba rúgta.

A Sportal.hu elérte Szalai Ádámot, aki a lapnak a következőket nyilatkozta:

„Megpróbálom a legrövidebben és legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, és egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert.” 

Hozzátette azt is, „Nem igaz, hogy a földön fekvő embert megrúgtam”.

Mint mondta,

Féltem a családtagjaimat, és minden körülmények között megvédem őket.

Úgy tudom, hogy szelfizni akartak a testvéremmel, amire ő nem volt hajlandó, ebből alakult ki a szóváltás, amikor pedig négyen körbevették, ténylegesen fenyegetve érezte magát.” 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) magához vonta az ügyet, feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

Mandiner

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük