KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Városháza-gate: Dagad a botrány – Bajnai Gordon kimondta, Budapestet a 2010 előtti baloldal emberei irányítják 📺

Az Anonymus által kirobbantott Városháza-botrány egyértelművé tette, hogy Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesterré választásával Budapesten visszajött a 2010 előtti régi, bukott szocialista világ. Mostanra végképp bebizonyosodott, hogy a Városházát nem Karácsony irányítja, hanem Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kulcspozíciókba pakolt emberei, akik egy korrupt, jutalékos rendszert működtetnek.

A kiszivárgott hangfelvételek alapján a botrány egyik főszereplője Bajnai Gordon, aki személyesen egyeztetett külföldi üzleti körökkel az ingatlan eladása kapcsán. Bajnai a 2010 előtti világ egyik kulcsfigurája, Gyurcsány régi bizalmasa, így egyáltalán nem meglepő az, hogy a neve előkerült az ügyben – írja az Origó

Bajnai Gordon a róla és Gansperger Gyuláról készített fotóval kapcsolatban, melyet az Anonymus nevű álarcos figura hozott nyilvánosságra, közösségi oldalán hosszas magyarázásba kezdett és igyekezett fideszes titkosszolgálati akciónak, tudatos provokációnak beállítani a leleplező esetet.

Gansperger Gyula és Bajnai Gordon

Azt írta, hogy ezen a találkozón a véleményét kérték egy, a budapesti Városházával kapcsolatos fejlesztési elképzelés politikai megvalósíthatóságáról, esélyeiről, azonban közölte, hogy ebben az ügyben nincs befolyása, sem közvetítői szerepe, továbbá, hogy egy ilyen fejlesztést, csak átfogó politikai konszenzus mellett és teljesen átlátható folyamatban lehetne egyáltalán megfontolás tárgya a döntéshozók részéről.

Anonymus közben egy újabb videóval jelentkezett, amiből a Bajna által leírtakkal ellentétben egészen más konzekvenciát lehet levonni, hiszen az egyeztetésen maga az eladás volt a téma és Bajnai világosan érthető kijelentéseket tett. Ezeket az Origó így összegzi:

– Személyesen tájékozódott az ügyben.
– Van fővárosi szándék a Városháza eladására, ami az önkormányzatnak érdemi bevételt hozhatna.
– A mostani épületből egy kisebbe költöztetnék az önkormányzatot.
– Az egész önkormányzat elférne egy újonnan épített, modern irodai szárnyban a Madách tér felöli oldalon.
– A meglévő területen szálloda, irodaház, vagy bármilyen lakóépület kaphatna helyet.
– Volt már több érdeklődő.
– Barts Balázzsal, a fővárosi vagyonkezelő vezetőjével kell az ügyben beszélni.
– Bajnai nem Barts Balázzsal beszélt, hanem valakivel, aki jóval felette áll.
– Bajnai annyit tud tenni, hogy jelzi Tordai Csabának, a főpolgármester jogi főtanácsadójának – aki a miniszterelnöksége idején a Miniszterelnöki Hivatal jogásza volt -, hogy van befektetői szándék.
– Két ember üzemelteti ma a fővárost, Tordai Csaba az egyik.
– A politikai támadások elkerülése végett az ügyletet a választások utánra időzítenék.
– A Fővárosi Önkormányzatnál sok embert ismer, többeket ő ajánlott be Karácsony Gergelyéknél.
– Gansperger Gyula régi harcostársa, a hozzá fűződő kapcsolata sokszor több mint barátság, együtt küzdöttek a barikádokon.

Anonymus legújabb videójából világosan kiderül, hogy a Városháza eladását maguk a politikusok kezdeményezték, vagyis maga a főváros vezetése. A hangfelvételen Bajnai szájából elhangzottak alapján világosan kiderül, hogy mindaz, amit korábban Karácsony Gergely főpolgármester az ügyben cáfolatként felhozott, egyszerűen nem igaz.

Ez is érdekelheti:  Fegyveres merényletkísérlet Trump ellen - a merénylőt lelőtték (videón a lövés pillanata)

Anonymus videója:

Origó, Magyar Nemzet, Facebook nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük