Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Varga Judit: Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek az uniós vezetők szoknyája mögé bújva terjesztik az álhíreket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor miniszterelnök nem arról beszélt a legutóbbi uniós csúcson, hogy Magyarország ki akar lépni az EU-ból, hanem arról, hogy Mark Rutte ajánlgatta hazánknak a kilépést. – írja Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán.

Varga Judit rámutat arra, hogy a magyarok a magyar érdekek brüsszeli képviseletét várja el a megválasztott vezetőktől és nem a brüsszeli érdekek Magyarországon történő képviseletét.

Varga Judit bejegyzése:

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek most épp az uniós vezetők szoknyája mögé bújva terjesztik az álhíreket

Olvasom, hogy tegnap aggódó levelet küldtek az Unió vezetőinek, hogy hazánk az Unió tagja maradhasson 2022 után is. Levelükben azt írják, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni Magyarországot az Unióból.

Itt jelzem Gyurcsány Ferenc csapatának, hogy rossz adást néztek, hiszen nem a magyar miniszterelnök beszélt a múlt heti uniós csúcson Magyarország kilépéséről, hanem a hazai ellenzék holland szövetségese – a magyarokat letérdepeltetni vágyó -, Mark Rutte ajánlgatta hazánknak a kilépést.

Gondolom, nem csak számomra érthetetlen, hogy az ellenzéki térfélen még mindig nem tűnt fel, hogy a honfitársaink döntő többsége a magyar érdekek brüsszeli képviseletét várja el a megválasztott vezetőktől és nem a brüsszeli érdekek Magyarországon történő képviseletét.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: