A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Van már kormányzónk is! – Borbély József Kormányzó Úr „őexcellenciája”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Borbély József Kormányzó Úr "őexcellenciája"

„Remélem, ez komoly… Mert viccnek nagyon rossz lenne!” – mondta valaki. Az átlagember Borbély József személyére talán meglehetősen szélsőségesen reagálhat. Két dolog juthatna eszükbe: veszélyes vagy nem beszámítható. Első esetben le kellene csukni, második esetben be kellene csukni. A magyar hatóságok egyiket sem teszik meg – talán mert mégsem tehetik? Mindenesetre Borbély József jogi úton számolja fel az illegitim Magyar Köztársaságot (vagy már csak Magyarország)?

Borbély József lépésről lépésre halad, és lépései logikusan, precízen követik egymást. Rendeletei életbe léptek – ITT OLVASHATÓK.

Ahogyan ő is fogalmaz: az emberek azért nem hiszik el, hogy mindez igaz lehet, mert túl szépnek tartják. Az eddigi hét rendelet teljes mértékben illeszkedik a mi 19 pontunkba – sőt, túl is mutat rajtuk messzemenően…

Elvi és gyakorlati síkon is támogatni tudjuk az ezirányú törekvéseket. Csak egy idézet „Az utolsó szamuráj” című film egyik jelenetéből: – Komolyan gondolod, hogy megváltoztathatjuk a sorsunkat? – Tegyünk meg mindent, és majd elválik, mi a sorsunk…

Ez az elv vezérel minket is. Drukkoljunk a kormányzónak, és segítsünk neki. Nem önmagáért dolgozik, hanem mindnyájunkért.

Forrás: Kutasi József Antal blogja

Kormányzói köszöntő: Apostoli Magyar Királyság

Kormányzói Hivatal kihelyezett ülés, Lajosmizse.

 

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Van már kormányzónk is! – Borbély József Kormányzó Úr „őexcellenciája”

  1. Először olyan színeket kellene választani a honlapon amit el is lehet olvasni. kifolyt a szemem de nem nem tudta kitalálni, hogy mit akar közölni az elvtárs.

  2. Látom, hogy elvileg van már királyunk is és kormányzónk is… Mindez olyan légvár, amit csodálhatunk, de komolyan venni nem lehet, sajnos…

  3. Nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítése! Ez most bebizonyosodott! Hogyan engedték ki a zárt osztályról ezt a félkegyelmű, önjelölt kormányzót a szédült követőivel együtt?!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: