KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Van, ahol ezért börtön jár, nálunk is így kellene lennie

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Putyin „diktatúrájában” nem cicóznak a szélsőséges ideológiák és az abnormalitást terjesztőkkel. Tegyük hozzá, ez így helyes, és követendő példa.

Korábban is megfogalmaztuk, hogy nem azzal van a legnagyobb baj, ha valaki a saját neméhez vonzódik, bár szerintem ez elég nagy gond az ilyen elhajlott egyén számára még akkor is, ha ezt ő maga nem is veszi tudomásul. Mindenkinek van magánélete, amihez aztán senkinek semmi köze az ég adta világon addig, amíg azt a normálistól eltérő személy, valóban belső és magánügyként kezeli a maga négy fal közötti világában. A gond abból van, amikor ezt az abnormalitását hirdeti, kérkedik vele és másokat is „megtéríteni”, megfertőzni igyekszik ezzel.

Oroszországban nagyon kemény törvényeket hoztak már korábban az abnormalitás terjesztésének megfékezésére. És itt mindenféle hamis EU-s propagandával szemben, szó sincs az ezzel a „betegségtől” szenvedők üldözéséről. Akik ilyet állítanak, szimplán hazudnak. A jogszabályok alapján a törvény szigora Oroszországban azokra csap le, akik ezt a szélsőséges ideológiát bármilyen módon és formában terjesztik. Ezért ott az LMBTQ „mozgalmat”, mint szélsőséges megnyilvánulást egyszerűen betiltották. Tegyük hozzá, a normalitás védelmében, ami ugye az úgynevezett nyugati „demokráciák közösségi felfogásában” kinyilvánított diktatúra. Pedig erről szó sincs. Hangsúlyozzuk ki, ez a normalitás védelme, amelynek minden egyes országban jelen kellene lennie, ha életben akar maradni.

Az LMBTQ propaganda 2022-ben lett törvényen kívül helyezve Oroszországban, sőt tavaly novemberben a legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy a „nemzetközi LMBTQ társadalmi mozgalom” ténykedését” szélsőségesnek” minősítik. Akárhogy is gondolkodtam, csűrtem-csavartam magamban ezt a kérdést, látva például a budapesti szivárványos felvonulásokat (amelyeket még mindig nem tiltott be a kormányzat a „demokrácia nyugati mintázatát követve”), azt kell megállapítanom, hogy a Magyarországra exportált LMBTQ mocsok engedélyezése nyílt támadás a magyar nemzeti hagyományok, a keresztény kultúra és hazánk történelme ellen is.

Ez is érdekelheti:  Magyar aggályok a NATO-val kapcsolatban

Persze Oroszországot nem lehet összevetni a „demokratikus” Nyugattal ugyebár, hiszen ott – mármint nyugaton – mindenkinek joga van mindenhez. Ennek az eredményét láthatják, érezhetik az EU nagy liberális (vagy milyen) országaiban élők. Ez egy önpusztító magatartás, egy olyan féreg, ami nemzeteket, évszázados kulturális hagyományokat és a kereszténységet támadja. Ez a folyamat zajlik ma az Európai Unió állítólag meghatározó államaiban. Én azt értem, hogy a kormány nem akar keményen fellépni ezen szennyes mozgalommal szemben, mert további támadásoktól tart szövetségeseink részéről, hiszen már csupán azért a minimális védelemért is, amit gyermekeink érdekében tesz óriási támadásnak van kitéve, nem beszélve az országnak jogosan járó jogos uniós források visszatartásáról.

Nem vagyok politikus és nincsenek olyan rálátásaim napi ügyekre, mint a magyar kormánynak. Azonban csendben megjegyzem; maga az az ellenállási folyamat, amit Magyarország képvisel ebben a nyugatnak nevezett és teljes társadalmi, sőt gazdasági összeomlás útján járó európai uniós vérfertőzéssel szemben, akkor sem váltana ki hevesebb és rombolóbb reakciót a szélsőséges ideológiákat tenyerén hordozó EU részéről, ha a budapesti pride rendezvényét simán betiltanák. Igen mondanák a magyar kormányzatra és Orbán Viktorra, hogy ez a lépés is azt bizonyítja, hogy Magyarország egy diktatúra, a miniszterelnök pedig Putyin legalázatosabb kiszolgálója (pincsije). Miért, most nem ezt mondják? Magyarország ellehetetlenítése, és a jelenlegi kormányzat megbuktatási szándéka részükről így is, úgy is folytatódik. Sőt…

Mellesleg megnyugtatom a nyugati pride híveket és szervezőket, de az éppen hatalmon lévő vezető politikai „elitet” is, hogy ne nagyon örvendjenek, mert csak pár évük maradt. Ugyanis a nyugatot elözönlő és ott elszaporodó muzulmán entitás hamarosan nem csak a rendezvényeiket fogja megszüntetni, hanem magukat a személyeket is. Azok fogják megsemmisíteni (szó szerint) őket, kiknek éppen ők engedtek teret.

Ez is érdekelheti:  Irán megtámadta Izraelt, kétszáz drónt és rakétákat lőttek ki (videó)

Friss oroszországi hír, hogy az egyik bíróság elrendelte az orenburgi Pose melegklub tulajdonosának előzetes letartóztatását, mert állítólag olyan tevékenységet folytatott, amely az LMBTQ-propaganda terjesztésével kapcsolatos. A gyanúsított május 18-ig marad őrizetben, amíg a nyomozás tart – ez derül ki az orenburgi központi kerületi bíróság vasárnapi közleményéből – amiről a demokrácia legnagyobb dicsőségére az Európai Unió teljes területén, interneten, műholdon és minden egyéb lehetséges felületen betiltott, elérhetetlenné tett orosz Russia Today számolt be.

Az oroszországi hírrel szemben pedig itt egy szintén friss amerikai, miszerint az egyébként teljesen szenilis amerikai elnök, az idei húsvétvasárnapot a transzgender láthatóság napjává nyilvánította. Ki a fene kérte rá? Ez persze csupán egy költői kérdés volt, hiszen tudjuk, hogy ugyanazok, akik hazánkba exportálják a hivalkodó abnormalitást és a keresztények elleni folyamatos uszítást.

Most már csak az a kérdés, hogy a Sátán tombolása meddig fog tartani és mikor jövünk rá végre arra, hogy nekünk keresztényeknek nem csupán az a feladatunk, hogy Istentől várjuk a segítséget, de kötelességünk, hogy segítsük Istent a gonosz, a Sátán elleni harcában.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / Fotó: Dar Yaskil / Getty Images

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Van, ahol ezért börtön jár, nálunk is így kellene lennie

  1. A nemi szervekre és a székletre is mindig találtak ki új szavakat, de mivel a fogalom ugyanaz maradt, ezek is szalonképtelenné váltak idővel. Az ilyen aberráltakat korábban csak buzinak hívtuk, és ha ennyire el kell fogadni őket, akkor miért kell nekik ennyi új elnevezés? (Maguk között ők is így hívják egymást.) Amúgy a magyar társadalom soha nem bántotta a buzikat, amikor Hitler kérte a listát, mert deportálni akarta őket, kiderült, hogy nálunk ilyen nincs. Vagy például Antal Imrétől kezdve sorolhatnám a neveket, akik úgy voltak az ország kedvencei, hogy mindenki tudta róluk a vonzódásukat, de senkit nem zavart. Most se, csak érjék be a „természetes” utánpótlással, a gyerekeinket hagyják békén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük