KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vadai Ágnes szerint azért voltak kevesen a vasárnapi tüntetésükön, mert az emberek rettegnek Orbán Viktortól és a Fidesztől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A DK-s politikust emellett nem érdeklik az elemzői vélemények sem.

„Szerintem véget kell már vetni Magyaroszágon annak, hogy lebecsüljük azokat, akik felvállalják a politikai véleményüket” – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, amikor arról kapott kérdést, hogy miért nem volt kritikus méretű tömeg a vasárnapi ellenzéki tüntetésen. (Ezzel szemben egy héttel korábban több tízezren, egyesek szerint 150 ezren tüntettek a Hősök terén.)

Az ellenzéki pártok tüntetése a Kossuth téren 2024. február 25-én, vasárnap. Fotó: Magyar Nemzet

Mint mondta, neki, mint köztudomásúan DK-s politikusnak könnyű kimenni tüntetni, szemben az átlagpolgárokkal, akik „nagyon komoly retorziókkal nézhetnek szembe”.

Amikor az ellenzék hitelességi válságáról szóló elemzői véleményről kérdezték, Vadai azt válaszolta: nem akar elemzői véleményekkel foglalkozni. Hozzátette: lehet jönni a DK mellé, vagy akár az élre törve újabb személyeknek, szervezeteknek, hogy „döntsék meg a rendszert”.

A mostani köztársasági elnök nyilvánvalóan Orbán Viktort szolgálja, nemhogy az ország fele, hanem a 99 százaléka nem ismeri. A munkásságát alkotmánybíróként ha végignézte valaki, láthatja, hogy miként kötődik a Fideszhez: a tanárok sztrájkjogának megtiltása, levél a három legfőbb közjogi méltósághoz, amiben panaszkodik az ellenzékre, a lakhatással és a plakátokkal kapcsolatos álláspontja:  több oldalon lehetne sorolni, hogy mennyire nem testesíti meg a nemzet egységét” – mondta Sulyok Tamásról a politikus.

Mandiner

Kiemelt képen: Vadai Ágnes / Printscreen

Ez is érdekelheti:  Irán megfenyegette az Egyesült Államokat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Vadai Ágnes szerint azért voltak kevesen a vasárnapi tüntetésükön, mert az emberek rettegnek Orbán Viktortól és a Fidesztől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük