KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrán nácik kínzókamráját fedezték fel Herson közelében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Feltehetően ukrán neonácik kínzókamráját fedezték fel orosz katonák a Herszon régióban.

A RIA Novosztyi szerint az Orosz Föderáció biztonsági erői által végrehajtott razzia során Herszontól 7 kilométerre északkeletre, Zelenovka községben egy szörnyű helyiségre bukkantak, ahol egy feltehetően az Orosz Fegyveres Erők egyenruhájának maradékait viselő férfi megkínzott, elszenesedett holttestét találták meg.

A helyszínre az M-14-es autópályán Zelenovkában, a Stary Oak út menti kávézó alagsorában bukkantak. Az áldozat maradványain kínzás nyomait találták, akit megcsonkítottak, a torkát átvágták

– idézi a RIA Novosztyi a rendvédelmi szervek alkalmazottjának beszámolóját.

A helyiségben Javelin páncéltörő eszközök tárolóit találták meg, valamint fecskendőket, melyet a kínzás során használhattak vélhetően kábítószer beadására. A test mellett egy páncéltörő aknára emlékeztető tárgy hevert és TNT maradványokat is találtak.

Szergej Leonyidcsenko, az Orosz Föderáció állandó ENSZ-képviselete jogi részlegének vezetője az Oroszország elleni háborús bűnökkel kapcsolatosan azt közölte, hogy Oroszország május 6-án informális ülést tart az ENSZ Biztonsági Tanácsában az ukrajnai helyzetről, amelyen „tényeket és nem hamisítványokat” mutatnak majd be.

 

Kiemelt kép: illusztráció

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A svéd miniszterelnök bejelentette, Budapestre jön

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük