KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrajnává kellene változtatni Texas nevét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Chip Roy texasi republikánus kongresszusi képviselő erős nemtetszésének adott hangot, amiért a szenátus, 95 milliárd dolláros törvényjavaslatot fogadott el Ukrajnának és Izraelnek a támogatására anélkül, hogy foglalkozott volna a Texas állam déli határán jelentkező óriási migrációs nyomással és a határvédelem kérdésével.

Roy kedden a Fox Newsnak nyilatkozva javasolta, hogy nyújtsanak be egy törvényjavaslatot Texas állam Ukrajnára való átnevezéséről, akkor talán majd a kormányzat talán érdemben is foglalkozik majd az Egyesült Államok déli határszakaszán kialakult, már tarthatatlan helyzettel.

Soha nem láttam az Egyesült Államok Szenátusaként ismert öregotthont olyan keményebben dolgozni, mint most, amikor az amerikaiak pénzét külföldi háborúkra költik”

mondta a republikánus képviselő.

„Mióta van olyan gazdasági fejlődésünk, ami megengedné egy tengerentúli háború ilyen mértékű finanszírozását?

– tette fel a kérdést a képviselő.

Miközben Mike Johnson házelnök határozottan ellenezte Ukrajna további finanszírozását – hacsak nem kötik azt határbiztonság és migráció elleni kérdéseinek megerősítéséhez -, Joe Biden amerikai elnök azzal riogat, hogy erre azért van szükség, mert Oroszország Ukrajna után bármikor megtámadhat egy szövetséges NATO- országot. Ezt a megalapozatlan állítását egyébként Putyin elnök lényegében cáfolta a Tucker Carlson által készített interjúban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Magyarország soha nem fog engedni a migrációs őrületnek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük