KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazugság az USA állítása az űrbe telepítendő orosz atomfegyverekről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai hatóságok megpróbálják manipulálni a lakosságot – így kommentálta Apty Alaudinov, az Akhmat különleges erők parancsnoka és az orosz fegyveres erők 2. hadtestének parancsnokhelyettese az orosz nukleáris fegyverek űrbe telepítésének terveiről szóló információkat – számol be az EurAsia Daily.

„Folytatja a hazugságok sorát az USA, most egy új veszélyt talált ki magának, méghozzá az Oroszország által az űrben jelentett fenyegetést. Emlékezzünk csak azokra az időkre, amikor az amerikaiak azt mondták, hogy Irakban és valahol máshol is vannak atomfegyverek. Amerika összes állítása egy sor hazugság. Amerika újra a saját népét akarja félelembe sodorni, hogy ezek után majd mindenki barátságosan beleegyezzen mindenbe, amit az ország vezetése el akar érni. Ilyenkor szoktak olyan nagy kijelentéseket, állításokat megfogalmazni hogy például valamelyik állam terrortámadást készül elkövetni, ami a világ és az emberiség végéhez vezet”

– mondta Alaudinov az „Rosszija” tévécsatorna adásában.

Korábban az ABC televízió számolt be arról, hogy az amerikai törvényhozóknak egy titkos eligazítás alkalmával beszámoltak „Oroszország azon terveiről, hogy atomfegyvereket telepítene az űrbe”, amelyeket műholdak ellen használnának.

Mint Alaudinov rámutatott, Oroszországnak is vannak műholdjai az űrben.

„Ha atomfegyvereket robbantunk az űrben, automatikusan elveszítjük a saját műholdjainkat is. Láthatják…, annyira őrültek vagyunk, hogy képesek lennénk a saját lábfejünkre is rálépni, csakhogy úgy érezzük, hogy győztünk, atomfegyverek bevetésével az űrben”

– tette hozzá a parancsnok.

A Kreml a nukleáris fegyverek űrben történő bevetésének hírét „a Fehér Ház trükkjének” nevezte, amelynek célja, hogy „a kongresszust a pénzelosztásról szóló törvényjavaslat megszavazására ösztönözze”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Apty Alaudinov. Fotó: Chechnyatoday.com

 

Ez is érdekelheti:  A kudarcok után Ukrajnában megindult a lefejezés

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük