KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Ukrajna elvesztette seregét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Állami Duma krími régióból származó képviselője és a biztonsági bizottság tagja, Mykhaylo Sheremet azt mondta, hogy Ukrajna elvesztette hadseregét, amely most főleg erőszakkal mozgósított emberekből és zsoldosokból áll, ezért akarnak külföldi csapatokat vonzani, írta a Ria.ru.

Korábban Volodimir Zelenszkij honlapján petíciót regisztráltak azzal a kéréssel, hogy hívjanak külföldi csapatokat Ukrajnába. Dmitrij Peszkov, az orosz elnök sajtótitkára a maga részéről azt mondta, hogy Moszkva rendkívül provokatívnak tartja egy ilyen petíció megjelenését.

„Ma már biztosan kijelenthetjük, hogy a különleges művelet megindítása előtt létező hadsereg Ukrajnában megsemmisült. Ma már főként szerencsétlen, erőszakkal mozgósított emberekből és zsoldosokból áll. Innen ered a Zelenszkij-rezsim mániákus vágya, hogy nyugati intervencionistákat hívjon Ukrajnába, hogy szuronyaik segítségével tartsák magukat a hatalomban”

– mondta Sheremet.

Szerinte az ukránok fokozatosan belátásra térnek, így egyre kevesebben hajlandóak meghalni Zelenszkij rendszeréért.

MH

Kiemelt kép: © Ben Birchall / POOL / AFP 

Ez is érdekelheti:  Levelet kaptunk: Végveszélyben Kárpátalja - drámai helyzetjelentés a valóságról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük