KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb támadás a Turulunk ellen, mentsük meg nemzeti emlékhelyeinket! – nyílt levél az új hegyvidéki polgármesternek

Ide figyelj Te, a választók szégyenére sajnálatosan megválasztott új hegyvidéki polgármester, Kovács Gergő!

Hír jött, miszerint a sajtónak arról nyilatkoztál, hogy az egyik első dolgod lesz a budai Turul Emlékhely elszállítása a (kommunista) szoborparkba.

Nincs rá okom, hogy megválasztott hivatalod miatt bármiféle tisztelettel (és nem tegeződve) szólítsalak meg, mert szép magyar anyanyelvünk így hitelesebben fejezi ki érzelmeimet, mely mozgalmadról szól és politikai céljaidat minősíti!

Tudod én Budapest XII. kerületében születtem 1944 júniusában az akkori neológ zsidó-kórház légópincéjében valószínűtlen körülmények között és 1994-ig voltam a Hegyvidék büszke polgára.

A kilencvenes években, de még az ezredforduló után is elképzelhetetlen lett volna a magadfajták megválasztása erre a kitüntető és felelős közfunkcióra, de sajnos az elképzelhetetlen megvalósult a kerületben generációm távozásával és az újgazdag gondolkodásában kvázi lumpen és interproli beáramlásával, tornacipőseivel és vasalt fehér ingeseivel – ezek a ti bázis szavazóitok, ezek a protest gyűlölködők.

Visszatérve deklarált politikai céljaid között kinyilatkoztatott, a Budai Turul Emlékhely elbontási és elszállítási szándékára, figyelmeztetlek jó előre : Eszedbe ne jusson kezet emelni magyarságunk egyik kiemelt szent szimbólumára!

Emlékeztetlek, ezzel már elődeid is megpróbálkoztak, amikor a 2005 októberében létesített Turulos Emlékhely ellen fenekedtek: Demszky Gábor, Ungár Klára, és Gusztos Péter, akik „Turulbontó“ demonstrációt szerveztek. Olyan össznemzeti ellenállással találták magukat szemben, hogy hiába tettek meg mindent, elakadtak a nemzeti ellenálláson és a törvényességen.

2006 októberében jogerősen megkapta az emlékhely a fennmaradási engedélyt- addig helyi és országos tömegtüntetések zajlottak az emlékhely védelmében, melyben jómagam is érintettként többször részt vettem és tiltakozó beszédeket is mondtam (Ungár Klára a helyi és világmédia tanúságával szembesült személyemmel az emlékhely védelmében).

Most sem kecsegtetlek mással, amennyiben most TE kísérled meg kezeidet Turulunkra emelni megígérem aktivizálom ez idáig indokoltan mélyálmát alvó Turulvédő Egyletemet, felkeltem és olyan országos tömegtüntetést szervezek ősszel a nyakadba, hogy azt is megbánod, hogy elvállaltad hivatalod.

Ez is érdekelheti:  Trump elleni merénylet: belekeveredhetett az amerikai titkosszolgálat (videó)

Azt is megígérem addig lihegünk forró leheletünkkel és magyar szívünkkel a nyakadon, ameddig le nem teszel indokolhatatlan aljas Turul elmozdító szándékaidról !

Figyelj, kutyapárti az elődeidre! Demszkyre, Ungárra és Gusztosra, meg a többire, akik dicstelenül mondtak le szándékaikról és jutalmuk a felejtés lett!

 

Tiszteletlenül:

A kerület szülötte és 50 évig volt polgára

Reiner Pétervészkorszak túlélőNemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen: A hegyvidéki Turul szobor / Fotó: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Újabb támadás a Turulunk ellen, mentsük meg nemzeti emlékhelyeinket! – nyílt levél az új hegyvidéki polgármesternek

  1. Te drogos féreg ásd el magad ha ezt megteszed, remélem a lakok nem engedik !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük