KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb CNN próbálkozás Szijjártó Péterrel – nem jött be…

Ma reggel tette közzé a külügyminiszter közösségi oldalán azt az interjút, melyet a CNN készített vele. Három kérdés hangzott el mindössze, de ez a három kérdés is valótlanságokat fogalmazott meg.

Igazából nem is értjük (jaj, dehogy nem), hogyan lehet az, hogy a híres, magát profinak tekintő amerikai hírcsatorna ennyire pocsék műsorvezetőket és ennyire felkészületlen és tudatlan szerkesztőket ereszt rá a magyar külügyminiszterre?

Indul a kérdéssor az oltás témával, ahol benne van a kérdésben, hogy nálunk a legalacsonyabb az átoltottság. Aztán folytatódik az EU-s pénzek átláthatóságával, meg természetesen a „jogállamisággal”. Szóval olyan kérdések, amelyeket eddig is feltettek már és Szijjártó Péter mindig megválaszolta ezeket. Úgy látszik a CNN-nél egy kicsit „rövid a memória” és információgyűjtésben is hátul kullognak. Bár nem valószínű, hogy ez lenne az oka, hanem – ezt tudjuk jól – az a szándék, amivel egyfajta sötét képet igyekeznek lefesteni és beállítani Hazánkról a háttérhatalom megbízásából, azt sugallva, hogy Magyarországnak nincs helye az Európai Unióban.

Aztán természetesen szóbahozta a „műsorvezető” a szokásos, szerinte meleg- és leszbikusellenes magyar hozzáállást, ami szintén egy lerágott csont, hiszen itt a gyermekek védelméről szóló törvényről van szó, aminek semmi köze a szexuálisan abnormális LMBTQ+ stb. törekvésekhez. Mindez összevegyítve a keleti nyitás politikájával, azon belül is a Kínával kapcsolatos gazdasági kapcsolatokkal. Teszi ezt fel azon ország legismertebb hírcsatornájának műsorvezetője, mely a világon a legnagyobb forgalmat és gazdasági kapcsolatokat ápolja Kínával.

Egyébként a műsorvezető kérdéseiből folyamatosan az a nyomás érzékelhető, melynek célja Magyarország eltávolítása az Európai Unióból, vagyis, vegyük észre már, nekünk ott semmi keresnivalónk, és ugyan, lépjünk már ki. Tehát Magyarországnak nem lehet saját véleménye egy „klubbon” belül, nem működhet szuverén államként, jobb lenne, ha távozna. Ezt sulykolta a műsorvezető, aki szerint Szijjártó Péter a Financial Times-nak adott, egy korábbi interjújában azt állította, hogy az USA be fog avatkozni a 2022-es magyarországi választásokba. Szijjártó Péter természetesen nem erről beszélt és pontosította a műsorvezető meglehetősen hibás információkon alapuló kérdését.

Ez is érdekelheti:  Kreml: az orosz nukleáris doktrína módosításával válaszolunk a nyugati fenyegetésekre

Íme a teljes interjú:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A CNN megint kapott egy maflást Szijjártó Pétertől

Demokráciából akarta kioktatni Szijjártó Pétert a CNN műsorvezetője – saját magát húzta csőbe

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük