Tüntetés Budapesten, ami nem szólt másról, mint az emberek brutális átveréséről!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A demonstrációt a baloldali politikusok és Soros-szervezetek intézik. Az Amnesty International nevű Soros-szervezet sárga mellényes tagjai koordinálják az embereket, hogy ki merre menjen.

Ezek a nagyszerű honfitársaink, mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, kárörvendő módon, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek.

Hogy mekkora álszent, hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb…,stb…. Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető az orosz-ukrán konfliktus. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!!

A kettősmérce és az elkötelezettség! A PDSZ elfelejtett tüntetni akkor, amikor a balliberális kormányzás alatt, több 1000 tanárt rúgtak ki úgy, hogy nem volt vírus, nem voltak korlátozások, és nem volt háború, bezártak több 100 iskolát meg több 100 óvodát.

Emlékeztető!! Ferge Zsuzsa, a szocialista és liberális oldal házi szociológusának véleménye a Gyurcsány-kormány 2008-as válságkezeléséről:

2008-ban Magyarország volt az egyetlen válság érintette állam, amely semmit, egyáltalán semmit, egy gyufaszálat sem tett keresztbe azért, hogy a válság nyilvánvaló veszteseivel valami történjen.

És ha őszinték akarunk lenni, akkor ugyanezek a TANÁROK, azaz sokan közülük, még néhány hónappal korábban, diszkriminálták az oltatlan gyerekeket, fenyegették, megfélemlítették, stb.,stb.. Senki nem vitatja a tanárok béremelésének szükségességét, de itt egészen másról szól a történet.

A tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, átverve őket, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek, akiknek köszönhető az éppen most zajló energia és gazdasági válság, amiről mélyen kussolnak.

Hogy világos legyen! Ennek a tüntetésnek a szervezői, nem akarnak, sem rendszerváltást, sem a történelmi alkotmányunk helyreállítását, sem semmi nem érdekli őket, ami a népünkhöz köthető és ami valós megoldást jelentene minden problémára. Amit akarnak, az a káoszteremtés és felforgatás, hogy hatalom közelébe kerülhessenek, hogy folytathassák azt, amihez a legjobban értenek. Totálisan kiszolgálni hazánkat idegen érdekeknek!! 

Kik is vezették be a korlátozásokat, zsarolásokat, a vírus és oltás őrületet bolygószinten, az emberi jogok sárba tiprása mellett? A globális pénzhatalmi elit, az őket kiszolgáló globalista, hazaárulók a médiájukkal karöltve!! A globális pénzhatalmi elit célja pedig világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? Tudod miről szól az egypólusú világrendszer és a mesterséges intelligencia? Arról, hogy nem lesznek választások, ahol acsarkodhatsz, és arról, hogy fölösleges lettél, aki kárt tesz a bolygónak! A globális pénzhatalmi elitnek, nincs szüksége 8 milliárd emberre!!

Ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!!

Szabad oktatás? Hányszor is tüntettek a hazug magyar történelem oktatás ellen?? SOHA!! Kiknek is érdeke, hogy lehazudják a magyar történelmet? Kik daraboltatták fel hazánkat? Kik hozták a nyakunkra a ruszkikat? Kik hoztak létre egy illegitim rendszert Magyarországon? Kik kötöttek különböző paktumokat, a magyar emberek ellen és kárukra? A mai napig illegitim minden tettük, mert illegitim banda jogot nem alkothat, és jogrendszerünk, hatálytalaníthatatlan!! Lehetne folytatni, kik hozták létre az 1,2 világháborút? Kik rabolták le és adósították el az egész emberiséget? Ez a pusztítás mind, 1 tőről fakad, azoktól a sátáni fajzatoktól, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat.

Ezt a sátáni globális pénzhatalmi elitet szolgálja ki, a globalista, hazaáruló banda!! Ugyanez a társaság, most éppen a 3-ik világháborút készíti elő, szintén a hazaáruló, globalista politikusokkal karöltve. Minden pontosan úgy alakul, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva!!

Napi Téma

Kiemelt kép: Magyar Nemzet / Az Amnesty International nagyszámú aktivistával vett részt a tüntetésen. Fotó: Havran Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük