KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tüntetés a magyarságot gyalázó Lendvai Pál (Paul Lenday) könyvbemutatóján

2010. november 9. Zürich, Pelikanplatz, 19 óra, Dr. Sebestyén István beszámolója:

A pódiumbeszélgetésen társai voltak hasonszőrű rutinos félretájékoztatók: Dalos György publicista és Odenal bernhard a tages Anzeiger (legnagyobb példányszámú német-svájci napilap); ezúttal hiányzott a velük szinte összeforrt Stefan Izrael, aki Brüsszeli tudósítója a Tages Anzeigernek

Kenessey Csaba Zürichben élő magyar barátunk kérte a rendőrségtől a könyvbemutató kapcsán az engedélyt tüntetésre, amit a bemutató megkezdése előtt 1 órával este 7-re a Pelikan Platz-ra hirdetett meg. Mire megérkeztünk, már ki voltak rakva vászonra festve, a tiltakozó üzenetek:

-Irreführung! Missbrauch der Presseffreiheit! (Megtévesztés! A sajtószabadság megcsúfolása!)
-Wem nützen die Lügen? (Kinek használnak a hazudozások?)
-Keine weiteren Lügen! (NEM a további hazudozásnak!)
-stb.

A vendéglő előtti széles járdán kb. 30-an gyűltünk össze, akik nem mentünk be a bemutatóra. A terem kis mérete miatt nem mindenki jutott be, azok közül, akik szerettek volna „kényes” kérdéseket feltenni. A bejutottak közül kell megkérdezni valakit, pl. Kenessey Csabát, hogy mi zajlott le benn. Mi, a kinn maradottak, akik nem voltunk hajlandóak a 20.- frankos belépőjegyet kifizetni, és ezen keresztül is támogatni Lendayt, arról beszélgettünk többek között, hogy ezek folyamatosan írják a Magyarországot befeketítő, hazugságoktól és féligazságoktól hemzsegő könyveiket, és egy ilyen kevés érdeklődőre számot tartó könyvvel kapcsolatban mégis van pénzük egész oldalas hirdetésekre. A Tages Anzeigerben egy kisméretű (kb. 2,5×4-5 cm) üzleti hirdetés kb. 500.- frank. Mennyibe kerülhetett ezeknek az egész oldalas hirdetés (lásd mellékletet)? Ki fizeti ezt és milyen érdekből? Milyen csoportoknak érdeke Magyarország arculatának folyamatos mocskolása? Miért nem tesz ez ellen a mindenkori magyar kormány semmit? Miért nem tiltakoztak a mai napig a magyar Kormány részéről a Simon Perez arcátlan kijelentése ellen, mely szerint felvásárolják Magyarországot?
Izrael abban a térségben, ahol jelenleg elhelyezkedik, képtelen
hosszútávon megmaradni. Nyílt és gyilkos gyűlölet terjeng a környező arab országokban a zsidóság iránt, még az amerikabarát gazdag olajországokban is. Erre a nyílt gyűlöletre példa az egyik magasrangú, Európában szolgáló arab diplomata négyszemközt tett kijelentése Abu Dabiban, a Perzsa Öböl partján, dinnyekoktél iszogatása közben: „A Vörös Tenger ki van sápadva! Zsidó vérrel fogjuk újrafesteni!”

Nem beszélve a belső „ellenségnek” tartott palesztinokról, akiket ott irtanak és olyan eszközökkel, ahol tudnak, és ahogy akarnak. A palesztinok gyűlölete a zsidósággal szemben félelmet gerjesztő!

Ha Izrael összeomlása ennyire nyilvánvaló, akkor Izrael stratégái számára ez már rég tudott. Hova-merre a sok milliós agresszívvá, rasszistává tett zsidósággal? Kell nekik a hely, kell nekik az élettér!

A kinn maradottak kb. 20.30 körül kezdtek hazaszállingózni.

Érthetetlen miért nem foglalkoznak ezek az elkötelezett ANTIFA-k azzal az országgal, ahol a legerősebb parlamenti párt az SVP (Schweizerische Volkspartei=Svájci Néppárt) nyíltan rasszista, vallásszabadság ellenes, és ahol ezek az „újságírók” élnek? Az SVP ugyanannak a Néppárt koalíciónak a tagja, amelynek Orbán Viktor az alelnöke már nagyon sok éve.

 

Merz kormányfő náci ruhába öltözve (montázs)

Michelin Calmy-Ray Miniszter asszony, náci kiállításon

Interneten terjesztett vélemény a svájci politika szélsőjobbra tolódásáról


Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

15 thoughts on “Tüntetés a magyarságot gyalázó Lendvai Pál (Paul Lenday) könyvbemutatóján

 1. Csaba barátom évek óta kűzd a magyarságot érő hazug állítások visszavertésével Nyugat-Európában, így Svájcban is. Helytelen azonban Svájcot kritizálni ezzel kapcsolatban. Svájc nem „náci ország”, csak védi az iszlám tömeggyilkosok ellen saját országát, nem enged dzsámikat építeni, és csadort viselni. Igaza van! Azt pedig végképp és joggal leszarja, hogy egy másik nép fiai egymást (mert a magyar a magyart is) hogyan szapulja. Hogy lendvai mit írkál az Svájcot nem érdekli. Inkább azt kellene csinálnunk itthon is, amit Kenessey Csaba ott: figyeln i a sajtóban megjelent híreket és azonnal reagálni, ha igaztalan hazug állítások jelennek meg a magyar nemzetről. Főként pedig azért kellene tömegesen feljelentéseket írni, mert az előző kormány az dófizetők pénzéből fizetett hirdetésekben ócsárolta a magyar nemzetet Európa-szerte. Svájcot pedig hagyjuk békén. Hányan voltak a fenti tüntetésen? 30-an. Akkor ki a hibás amiért ez a magyarellenesség szabadon működhet? Az, aki Zürichben és környékén otthon maradt, noha megkapta a meghívót. Csaba egyedül nem válthatja meg a világot, a svájciak meg miért is védenének minket. Van elég bajuk a szerb és más déli bevándorlókkal…

 2. És csak kiegészítésként: már a tüntetés megszervezése után néhány nappal a zürichiek közül is volt, aki elhatárolódott, meghívót javíttatott Csabával, töröltette a nevét stb. Véleményem tehát maradt a régi: a magyar nemzet saját magát írtja ki, de csak másokat hibáztat. Ez egy öngyilkos nemzet, és már bevette az utolsó kapszulákat…

 3. Köszönet mindazoknak,-Kenessey Csaba Úr kezdeményezésére- akik tiltakozásukat fejezték ki az ilyen „lendvayfélék” ellen,miközben itthon a napokban fogadta el a Parlament az Eu és izrael”társszövetségét”a fidesz a maszop.és az lmp teljes támogatásával.Aki pedig ellen mert szólni az „rasszista”.Kiket is képvisel a magyar parlament nagytöbbsége? Egy bizonyos: minket Magyarokat nem,mégha folyamatosan használják a „nemzeti”kifejezést,az csakis ámitás.A valódi és ténylegesen rasszista az az állam,ami Európának nem tagja,-még területileg sem!!-aki magát mindenki fölé helyezi ,és aki nagyon igyekszik „betelepedni” közénk. Érdemes kimenni a repülőtérre,és csak nézegetni,de közelebb is testközelből érzékelhető ez a tendencia pl. a Belvárosban,vagy a Margit hid pesti oldalán.Ez nem fikció,ez a VALÓSÁG! Pedig jó lesz ha megjegyzik:Magyarország a Magyaroké!-Isten Áldásával!!!!

 4. Az előző, Stoffán vélemény utolsó mondatához!
  Sajnálom, de a magyar nemzet nem saját magát írtja ki, hanem saját magával ÍRTATJÁK ki. És micsoda különbség van a két megfogalmazás között? Ha jobban belegondol az elovasója, mindenki megértheti.
  Bizony azoknak van igazuk, akik úgy gondolják, hogy a magyar nemzet körül megtelepedett nem európai őslakos népeknek egyetlen, nem ezer, hanem legalább 2000 éves célja az, hogy kontinensünk legősibb népe (legalább 6 honegyesítéssel a háta mögött), Magyarország végleg eltűnjön a történelem térképéről. Hogy ehhez a nemzetírtási folyamathoz mikor milyen szövetségek létesültek, arról mindenkinek lehetnek elgondolásai.
  Meg kellene már végre érteni mindenkinek, hogy minket saját magunkkal akarnak kiirtani ellenségeink. Akiknek a száma sajnos nem csökken. Ezért természetes, ha másokat hibáztatnak a magyar emberek a rabszolga sorsunk alakulásában. Ehhez az áskálódáshoz felhasználják elsősorban a kollaboráns vagy népellenes értelmiségi köröket.
  A Magyarok Istene, az ősi Napisten támogassa Kenessey Csaba és barátai magyarelkötelezett tevékenységét, mégha ez az akció Svájcban zajlott.

 5. Saját magával senkit nem lehet kiirtatni. Amit ma a magyar nemzet tesz, az öngyilkosság. Ki kötelezte a magyar anyákat, hogy 6-7.000.000 magzatot megöljön? Ratkó Anna kötelezte a szülésre a lányokat és az asszonyokat… És ez a szomorú! Ha kötelező valami annak a magyar eleget tesz, ha nem akkor első a sajátos önös érdek, és minden más el lesz felejtve… haza, nemzet, múlt és jelen. Ezzel pedig a jövő is. Zrínyi Miklós a költő mondta: – „Jó nép a magyar, ha van kinek engedelmeskednie…” És igaza volt.

 6. Már megbocsásson kedves György, hogyne lehetne egy népet önmagával kiírtatni!
  Gondoljon csak arra, hogy majd minden embert akár öngyilkosságba is lehet kényszeríteni, most csak a Bajnai „libatolvaj” miatt öngyilkos libatényésztőkre gondolok.
  Másodszor gondoljon csak a polgárháborúkra. Erre is sok példa van a történelemben, amikor vallási vagy más tudati szembenállítás során a fél országot le lehet egymással gyilkoltatni. Valami hasonló történt 56-ban is.
  Sajnos most is teljes erővel folyik az idegenszívű értelmiség országmegosztó diverzációja, az ellenségeink nagy örömére. Ebbe a kategóriába tartozik Lendvai Pál könye is. Én teljesen biztos vagyok abban, hogy Lendvai tisztában van a dicső magyar történelem letagadott tételeivel, ennek ellenére mégis az elvbarátai rágalmazási gyakorlatát követi. Bizony az ország körül ki van feszítve a szellemtudati csapda, már csak az időzítés kérdése a működésbe hozása.
  Zrínyi szavait sem szabad félreértelmezni. Hozzátartozó magyarázat, hogy a költó működésének az idejére már elpusztították az eredeti magyar vezető erőt, az Árpád-féle nemességet. A helyüket mindenféle idegen származású nemesek és érsekek vették át. Nem hiába, nem bízott az egyszerű magyar nép ezekben az idegenszívű vezető erőkben. Ha lett volna még akkor igaz magyar vezető erő, akkor szívesen engedelmeskedett volna nekik, mintahogy a Rákóczi-szabadságharc idejében a labancokkal szemben megtette. De utána már nem maradt egyetlen tisztavérű főúr sem az országban.

  1. Nem válaszolt Kedves t. istvan az abortusz kérdésére. A nemzet kipusztulásának ez a szabadon választott tragikus tény áll a hátterében. Egyetlen nőt sem vittek a fülénél fogva a nőgyógyászhoz, hogy a szíve alatt rejlő kis életet kioltsa. A megölt 6-7 millió magzat között lehetnének most azok a nagyok és értelmesek, akik az országot megmenthetnék. Ne beszéljünk el árpádig, és a nemességig…. a ma magyar embere önszéntéból pusztította és pusztítja magát. S milyen dicső magyar múltről beszél Ön, Kedves istván? A dicső magyar múlt csupán a beteges agyakben él. Tessék nekem mondani egyetlen győztes forradalmat, árulás nélküli magyar történelmi korszakot, politikai gyilkosságok nélkül eltelt évtizedeket. Az önáltatás is majdnem olyan nemzetet vesztő dolog, mint az említett abortusz… Végre minden sallang és melldöngető büszkeség nélkül kellene önmagunkba nézni és TANULNI az elmúlt évszézadok magyar drámájából.

   1. Stoffán!! Az árulásokat általában nem magyarok követték el, hanem olyan idegenek, akik azon voltak, hogy a magyarok megbízzanak bennük. Kifejezetten abból a célból, hogy elárulhassák őket. Az 1848-as szabadságharcban pl zsidó kereskedők voltak megbízva a hadtáp és az ellátmányok csapathoz juttatásával (sajnos az, hogy melyik csapatnak az nem jut hirtelen az eszembe) és ezek eladták az egészet az osztrákoknak. 1919 : tessék elolvasni Tormay Cecile Bujdosókönyv című művét. Megtudhatja belőle, hogy a vörös rémuralom mozgatóinak 90%-a zsidó ember volt. de ez akár a II. háború utáni felső vezetés összetételére is igaz, egészen napjainkig! A magyar nem áruló, viszont gojoknak hazudni nem bűn, ugye Stoffán? Az az elképesztő mennyiségű abortusz pedig? Igazán becsapni nem a buta embereket lehet, hanem akik bizalommal viseltetnek mások iránt. Elég, ha elhitetik a nőkkel, hogy mindenkinek sokkal jobb lesz, ha elveteti a gyerekét, mintha megszüli és könnyezve bár és összetörve, de mégis megteszi amit nem akar. Arról a típusról pedig nem is szólok, aki még büszke is erre a tettére. De az még erre is igaz, hogy a büszkesége is abból fakad, hogy megbízik a tanácsadójában.
    János 8:44 „Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.”
    Az elmúlt évszázadok arra kellene, hogy megtanítsanak minden nemzetet, hogy egyetlen zsidót se tűrjenek meg maguk között. A zsidó „eszmeiség” teljesen létidegen.

 7. A magyar nép baja a túlságosan nagy hite. A többség olyan bizalommal van az emberek, így a mindenkori „vezetőik” iránt, hogy abba megy tönkre. Márpedig becsapni, rossz irányba vezetni nem a buta, hanem a másokban bízó embereket lehet igazán. Stoffán elvtárs ismét azon munkálkodik, hogy lejárassa a nemzetet önmaga előtt. Éppen fordítva van ugyanis. Amíg megbízhatunk egymásban és választott vezetőinkben, addig nincs baj. Ha a (csalások és hazugságok miatt) megválasztott vezetők arra vesznek rá bennünket, arra mutatnak példát, hogy önzőek legyünk, akkor vannak a bajok. Az a baj, hogy a zsidó erkölcs, a káin lelkület megmérgez mindent ezen a világon. Ha valóban olyan lenne a magyar amilyennek Stoffán elvtárs lefesti, akkor sohasem lett volna olyan a történelmünk, mint amilyen volt.

 8. Voltak újsághirdetések ( több újságban is )amik egyesek szerint több ezer frankba kerültek , tehát nem csak az az 500 frankos ! Láttam egy egész oldalas hirdetést is ( azt állították , hogy legalább 20 000 frankba kerülhetett ) . Még annyit szeretnék hozzáfüzni az egészhez , hogy én bementem a Show-ra , hogy lefilmezzem és majd feltöltsem a netre az egészet . A terem telle vólt… DE !!! igazi svájci körülbelül 10 % lehetett a jelenlévök közül ! MAGYAR ( aki annak valja magát ) szerintem 5% . A többi résztvevö VALAMI MÀS … nem tudom mi … de láttam , hogy az nem jó ! Na mindegy , a lényege a dolognak az , hogy a svájciakat szerintem állatira nem érdekelte az egész történet ! Akármenyire is próbálkoztak Paulinchenék a propagálással . Ahogy elnéztem , könyvért se nagyon tolongtak . Csak egykét érdekesen görbeorrú egyént láttam ott fontoskodni a kofáspult elött . Gondolom nem volt egy Bestseller a köny… v … !

 9. Stoffánnak:
  Svájcot azért kell kritizálni, mert a Tages Anzeiger neve alatt jelenik meg az 1 oldalas hirdetése ennek a magyarságot mocskolo könyvnek. Az emlitett ujságírók (Odehnal és Izrael) a TA ujságírói. tehát ezeknek Svájc legnagyobb példányszámú napilapja ad fórumot.
  Újságírótól pedig nagyon ronda szavak a „leszarom”. Talán több és nyugodtabb megfontolással Stoffán is elkerülhetné az exaltált kifejezéseket, durva, trágár és ellentmondásos kijelentéseket.
  Náci ország pedig Svájc azért , mert a minarettek elleni sikeres népszavazás népjog ellenes és az EU előtt kénytelenek voltak megjelenni a svájci pártok küldöttei és elfogadni -szégeyenszemre még az SVP kiküldöttje is- , az EU bíróságának döntését. Tehát a sovinisztává és rasszistává tett svájci tömeget félrevezette a szélsőjobbossá vált média és a mindenkori svájci kormányt nemzetközi kötelezettségeinek megszegesére akarta kényszeríteni. A magyarság Európában élenjáró volt a vallás szabadság megadásában. Véres háborúkkal ugyan, de Európa követte ezt a példát. S most a 21. században senki se bíztassa népjogellenes lépésekre Svájcot! Még Stoffán sem! S még az SVP sem! Mert ez nem egyéb, mint a síralmas máglyaszagú középkor, a fejlődést 400-500 évvel hátráltató inkvizició visszasíratása, égettemberhús szagában való fetrengés!
  30-an voltak a kivül maradottak! S nem pedig az összes megjelent. Kérem Stoffánt, mint ujságírót, figyelmesebben olvasson, mert a ferdítéseket jobb lenne meghagyni a lendvaiféléknek!
  Talán arra a legfontosabb részre kellene felfigyelni, hogy Izrael ellenes nyilt gyülölet van jelen az arab médiában mindenfelé. Budapesti arab szervezet székházában is jól látható az Arab Egyesült Államok térképe, egyesítve minden arab államot. Népszaporulatuk, és népességük fiatalsága (tizenéves nép) kombinálva izrael ellenes nyílt gyülöletükkel, az olaj kifogyásával a térségben egy emberöltőn belül, arra enged következtetni, hogy Izrael létezése a térségben egyszerüen megszünik. Kell az élettér a zsidóknak, vagyis az első cionista kongresszuson elhangzott leglehetségesebbnek kikiáltott célország neve újra felvetődött: Magyarország ill. a Kárpátmedence. Ezért nem érdekli a cionista újságírókat a Svájci nacionalizmus, rasszizmus, sovinizmus. De annál jobban a magyar! Ilyen Magyarországon nem szabad lábra kapjon, mert akkor mi lesz majd velünk milliószámra bevándorló zsidókkal?
  Egyébként a Svájcról szóló képek milliószámra forogtak fenn az interneten a minarett szavazás után! S nemcsak ezek, hanem sok más egyéb! És nemcsak névtelen kritikák jerlentek meg, hanem megszólalt minden közismert ill. ismeretlken média is és mindegyik egyértelmüen elítélte Svájcot. Pl. a Figaro ezt írta első oldalas cikkének cimében: Szélsőjobb kormányzás ma Svájcban, s holnap Magyarországon (JOBBIK-ra utaltak).
  Stoffán úr, javasolom, hogy szóljon hozza csak a magyar ügyekhez. A svájci problémákhoz, mi itt élők, jobban értünk! Elvégre svájci médiumokat használnak büntetlenül ezek az örökös hazudozó lendvaiak, izraelek, odehnálok! tehát jogos megkérdezni, hogy miért adnak nekik fórumot, miért nem foglalkoznak ezek a hivatásos aggódók a svájci szélsőjobbra tolódással.

 10. K. Abbé!
  Talán jobb is, hogy ön nem itthon él. Ugyanis az effélékből itt nagyon sok van, sokkal több, mint kellene. A nemzet szeretete és a nemzet tisztaságának megőrzése nemzeti feladat, tehát én sem örülnék, ha itt, Magyarországon mecsetek épülnének, és csadorban járna minden idetántorgó arab nő. Ha az európai kultura valakinek nem tetszik az menjen vissza az Isten által neki adott országba és ne mérgezze az európai levegőt. Ön bizonyára Lendvaival ért egyet – hozzászólásából ítélve -, de ez nem érdekes. Jöjjön haza talán, és itt próbáljon meg ekkora vehemenciával az LMP-ben politizálni. Mert Ön odavaló. Vaj’h miért nem Ön szervezte meg Csaba barátom helyett a tüntetést?…

  1. Stoffán Ur, maga a Zagyva partján nőhetett fel és azóta is abban lubickol. Mindenkit kioszt, ahogy csak lehet és egyazon oldalon sikerül ellentmondásokba keverednie. Kár, hogy az Európai Időben mindig megkapja az első oldalt. Probálkozzon talán az oknyomozó ujságírással. Segiteni fog a logikus gondolkodásmódjának kialakulásában. Jó újságíráshoz ész is kell nemcsak hőbörgés! És egy jó cikk megírásához az előbbi adottságok mellett több munka is kell, nemcsak az indulataink szabadjára eresztése.
   Miért nem reagál észérvekkel a fennti hozzászolásomhoz. Miért kell megpróbálni rögtön mindenkit beskatulyázni és valahova bevágni? Nem gondolja, hogy maga ott élve a mocsárban és nap-mint-nap iszapot dobálva vagy egyéb kevésbé nemes anyagot, szóval önmaga is csupa sár? Hogy nem normálisak esetleg a reakciói? Lehet ugy korpaközé vegyülni, anélkül, hogy a disznók meg ne ennék? Tegyen fel önmagának ilyen kérdéseket. Mert ha erre képes még, akkor van esélye a megmenekülésre!

   1. Kedves Abbé!
    Azért nem tudtam Önnek de facto válaszolni, mert logikátlannak és ellenségesnek éreztem és érzem -ezt bizonyította a válasza is – az ön gondolkodásmódját. Így Önnel nincs értelme vitatkoznom. Javaslom jöjjön haza és mindjárt más lesz a véleménye számos dologról. Innen ugyanis a világ is másnak látszik mint Zürichből. Kérdezze meg Kenessey Csaba barátomat, ő sokat jár haza, és sokat tudna Önnek mesélni. Bár nem tudom, hogy szóba áll-e Önnel.

 11. Stoffán, én nemcsak hazajárok, de ott évzizedek óta adót is fizetek. És ezen keresztül minden gazdasági válságot megérzek, mert vagy megy az üzlet vagy nem. Mivel adófizetője vagyok Magyarországnak teljes jogú kritizálója is vagyok az ott zajló folyamatoknak. Logikátlanságomra kérem mutasson rá és ne ragasszon rám jelzőket. Hisz jelző ragasztáshoz nem kell sok ész. Vagyis ész nélkül énis tudok jelzőket ragaszgatni mindenkire, de nem teszem. Mesterségem egyébként a logikus gondolkodáson alapul. Tehát mellélőtt! Viszont nagyon örvendenék, ha logikátlanságot mutatna ki az általam irottakban. Igy tanulhatnánk is egymástól. Mint jelenlegi vita is bizonyítja a rágalmazás eltérít mindenkit a megkezdett uttól és az eredetileg kijelölt céltol. Nem Lendvay-ék magyarmocskoló tevékenysége a főtéma, hanem egymás ocsárolása.
  Gratulálok Stoffán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük