KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Tucker Carlson interjút készített Alekszandr Dugin konzervatív orosz filozófussal (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tucker Carlson amerikai újságíró egy Alekszandr Dugin orosz filozófussal és politikai kommentátorral készített 20 perces interjút készített, amit hétfőn tette közzé saját YouTube-csatornáján.

A nyugati média „Putyin agyaként” emlegeti Dugint a Vlagyimir Putyin elnökre és az orosz elitre gyakorolt állítólagos befolyása miatt.

Dugin, aki a Nyugat heves kritikusa és külpolitikai sólyom, elkötelezett támogatója Oroszország ukrajnai katonai műveletének, akinek az a meggyőződése, hogy egy független ukrán államnak „nem szabadna léteznie”.

2022-ben lánya, Darja életét vesztette egy autós merényletben, amelyet az orosz hatóságok szerint ukrán ügynökök szerveztek. Ezt követően több amerikai médium meg nem nevezett amerikai hírszerzési tisztviselőket is idézve azt állította, hogy Washington szerint az ukrán hatóságoknak valóban közük volt a merénylethez.

Ez is érdekelheti:  FSZB: Darja Dugina újságíró meggyilkolását egy ukrán állampolgár követte el 📸

Carlson úgy mutatta be Dugint, mint „egy olyan írót, aki nagy eszmékről ír”, és azt állította, hogy könyveit „a Biden-kormányzat betiltotta” az Egyesült Államokban. „Nem lehet megvenni őket az Amazonon” – mondta.

A Carlsonnal folytatott beszélgetés során Dugin azzal érvelt, hogy a liberális ideológia, amely a Szovjetunió bukása óta de facto vitathatatlanná vált Nyugaton, a család fogalmának megszűnéséhez vezet. „A családot [megsemmisítik] ennek az individualizmusnak a jegyében” – mondta, hozzátéve, hogy a liberalizmus természetes fejlődése „az ember önazonosságának feladásához” fog vezetni.

„A következő fázis: az új liberalizmus. Most már nem a többség irányításáról, hanem a kisebbségek uralmáról van szó. „Ez nem demokrácia. Ez totalitarizmus.” – vélekedik Dugin.

Carlson Duginnal készült interjúja automata feliratozással, magyarul is megtekinthető:

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Tucker Carlson cover

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük