KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hunter Biden ügyvédei megfenyegették a Fox News-t

Hunter Biden ügyvédjei „rágalmazással vádolták meg a Fox News-t. Azt követelték, hogy a médium távolítsa el az ügyfelükről készült meztelen képeket, és vonja vissza azokat a híreket, amelyek szerint a Biden család egy tengerentúli vesztegetési ügyben érintett.

Az ügyvédek azt állították, hogy a Fox jogtalanul tett közzé a „meghackelt” fotókat Bidenről, és tudatosan közölt szerintük „megcáfolt” megvesztegetési állításokat. „A Fox tudja, hogy ezek a privát és bizalmas képek feltört, ellopott és/vagy manipulált digitális anyagok” – áll az ügyvédek által a hírcsatornának megküldött levélben.

A CNN megszerezte a levél másolatát, amelyből kiderül, hogy Joe Biden elnök fia „valószínűleg” beperli a Foxot. Az ügyvédek ragaszkodtak ahhoz, hogy a Fox tegyen helyreigazításokat és vonja vissza az adásban a Biden gyerekről elhangzottakat, beleértve a vezető műsorvezetők nyilatkozatait.

Ez is érdekelheti:  Szorul a hurok Hunter Biden nyaka körül: akár tizenhét év börtönt is kaphat

A Biden család állítólagos befolyással való üzérkedéséről szóló médiajelentések egy laptopon lévő dokumentumokból származnak, amelyet Hunter Biden egy delaware-i számítógép-javító szervizbe vitt. A számítógépet és annak tartalmának a tulajdonjogát is elvesztette, viszont amikor nem fizette ki a számlát és nem vette át a laptopot.

Amikor a New York Post 2020 októberében, alig néhány héttel az elnökválasztás előtt a Biden család állítólagos botrányáról számolt be, korábbi amerikai hírszerzési tisztviselők hamisan azt állították, hogy a történet „orosz dezinformációnak” tűnik. A közösségi médiumok cenzúrázták a laptopról szóló bombasztikus beszámolót. Ugyanazon nagy médiumok közül, amelyek dezinformációként utasították el a történetet, később több is ellenőrizte a laptopon található kulcsfontosságú dokumentumokat – jóval Joe Biden megválasztása után.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden (Fotó: Drew Angerer/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük