KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucker Carlson (Fox News): Zelenszkij hazugságaival amerikaiak millióit sodorja veszélybe

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

A Biden-kormányzatnak be kell látnia, hogy nem orosz, hanem ukrán rakéta talált be lengyel területre. Ukrajna elnöke azonban továbbra is azt állítja, hogy Kijevnek semmi köze az incidenshez. Az ilyen hazugságok közvetlenül amerikaiak millióinak életét fenyegetik – mutat rá Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője.

Valahogy Ukrajna bombázta Lengyelországot és emiatt embere haltak meg. Ez az igazság, amit egy napon belül a Pentagon, a NATO és még a lengyel kormány is kénytelen volt elismerni. Ez történt. Ukrajna csinálta. De van egy számunkra érdekes és releváns részlet. Ukrajna nem ismerte el felelősségét

  • mutatott rá Carlson.

Zelensky tovább hazudott a televízióban. Vagyis amikor egy olyan országot irányít a vezetője, ahol be van tiltva a szabad sajtó mint Ukrajnában, akkor nem biztos, hogy észreveszi, hogy a világ többi része nem köteles elhinni a mondókáját. Nem lehet mindenkit börtönbe zárni – fogalmazott a Fox News műsorvezetője.

Tehát Zelenszkij olyan dolgokat mondott, amelyekről tudjuk, hogy nem igazak.

„ Nincs kétségem afelől, hogy ez nem a mi rakétánk ”

– mondta Zelenszkij ma.

” Úgy gondolom, hogy a hadsereg jelentései alapján orosz rakéta volt .” ( Zelenszkij)

Ismétlem, ez nem csak hamis állítás. Ez egy hazugság, amely amerikaiak millióit ölheti meg. Tehát fel kell tenned magadnak a kérdést: itt az ideje, hogy ne támogasd ezt a srácot? Lehet, hogy túl nagy a kockázat? Szándékosan hazudik, hogy háborúba keverjen minket? Lehet, hogy egyáltalán nem volt érdemes támogatni? Ő csak egy másik korrupt kelet-európai diktátor tréningruhában, aki amerikai adományokból gazdagodott meg?

Ez egy lecke lehet. De ez egyáltalán nem az a lecke, amiből a Biden-adminisztráció képes lenne tanulni. Nézzék meg, ahogy a Raytheon igazgatótanácsának korábbi tagja, Lloyd Austin elmagyarázza, hogy még ha a rakétatámadás Ukrajnából is jött, akkor is Oroszország okolható érte.

Ez is érdekelheti:  A főpolgármester úgy eltüntette a város pénzét, hogy közben semmi nem épült

LLOYD AUSTIN, amerikai védelmi miniszter:

Ezt a robbanást nagy valószínűséggel egy ukrán légvédelmi rakéta okozta, amely sajnos Lengyelországban landolt. És bármi is legyen a végső következtetés, a világ tudja, hogy Oroszországot terheli a fő felelősség ezért az incidensért.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük