KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucker Carlson, a modern amerikai televíziózás abszolút bajnoka is „beköszön” a CPAC Hungary-re

A héten bemutatunk néhány, a CPAC Hungary-re érkező, vagy ahhoz online csatlakozó nagyágyút. Az Alapjogokért Központ és az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) közös rendezvényét május 19-20. között rendezik Budapesten. A CPAC Hungary egy konzervatív politikai dzsembori, mely most először látogat Európába.

Ma már Magyarországon is sokan ismerik az amerikai közéleti televíziózás legnagyobb élő alakját, hiszen Tucker Carlson tavaly nyáron részt vett az MCC Feszten Esztergomban, egy hétig Budapestről jelentkezett a FOX News csatornán sugárzott egyórás politikai műsorával, és az elmúlt évek egyik legdrámaibb dokumentumfilmét is elkészítette Soros György hazánk ellen indított offenzívájáról „Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért” címmel, melyet a magyar nézők a HírTV jóvoltából ismerhetnek.

Jelenlegi műsora, a Tucker Carlson Tonight hat éve fut a FOX csatornáján, és szinte az első pillanattól kezdve fergeteges sikert aratott a nézők között – nem mellesleg kivívta maga ellen a teljes amerikai baloldal impotens dühét. A hagyományosan második legnézettebb, este hét órás idősávot kapta meg, ám hamarosan nem csak a liberális csatornákon futó vetélytársait körözte le a nézettségi adataik többszörösét produkálva, de saját, FOX-os kollégáit is jócskán megelőzte.

A Tucker Carlson Tonight forradalmian újszerűnek távolról sem nevezhető receptje három alapvető összetevőből áll: jó érzékkel tapintanak rá, mely témák fontosak az amerikai nézőknek, a stáb precíz kutatómunkával alapozza meg a szegmenseket, és Tucker leplezetlen őszinteséggel beszél róluk. Ez a hozzáállás teljesen megfelel az amerikai televíziózás hagyományainak, ám radikálisan eltér a szakmában uralkodó modern hozzáállástól. A CNN, az MSNBC – de olykor még a FOX is – fél felhozni bizonyos témákat, illetve adott esetben ragaszkodik a „bevett” narratívához.

Tucker Carlson volt az, aki először beszélt teljes nyíltsággal arról, hogy a tömeges migráció egy olyan invázióval ér fel, mely a törvényes amerikai állampolgárok alapvető jogait és érdekeit fenyegeti. Nyíltan mert beszélni arról is, hogy a BLM lázongások hátterében az agresszív radikális baloldal állt, amely nem a feketék érdekét szolgálta, és hosszútávon is ártalmas következményekkel járhat. A Tucker Carlson Tonight-ban hallott a nagy csatornákon először arról a hírfogyasztó, hogy az amerikai szülők fellázadtak a kritikai fajelmélet és a genderideológia terjesztése ellen az iskolákban és óvodákban. Ugyancsak Tucker volt az, aki elsőként mutatta be azoknak a fiataloknak a szenvedését, akiket a töretlen agymosás tizenéves korukban meggyőzött arról, hogy megváltoztassák a nemüket, de azt később megbánták.

Ez is érdekelheti:  Zavargás egy ukrán dandárnál

Tucker Carlson – ha személyesen nem is tudott eljönni a magyarországi CPAC-re – egy videoüzenetet küld a konferencia résztvevői számára.

Pataki Zoltán / Magyar Hírlap

Kiemelt kép: Tucker Carlson / Fotó: AFP/Roy Rochlin

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük