KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump „titkos” tervet dolgozott ki az ukrajnai konfliktus lezárására

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump korábbi amerikai elnök részletes tervet dolgozott ki az ukrajnai konfliktus békés lezárására – számol be egy Trumphoz közeli forrásra hivatkozva a Telegraph című brit napilap.

Mint azt a lap írja, az amerikai elnökválasztásban ujrázó Trump részletes tervet dolgozott ki a háború békés befejezésére, de azt nem fogja nyilvánosságra hozni a választások előtt. A forrás szerint Trump nem fogja a tervet a tv csatornákon sem megvitatni, hiszen akkor minden ütőkártyáját elveszítené.,

Szerinte a volt elnök a választási kampány során azt tervezi, hogy egyszerű megállapításokra szorítkozik, miszerint véget fog vetni a konfliktusnak Ukrajnában. A politikus így kívánja maga mellé állítani azokat az amerikai szavazókat, akik a békés rendezést támogatják.

Trump korábban többször is kijelentette, hogy újraválasztása esetén mindössze 24 órán belül eléri az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus rendezését. Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő ezeket a kijelentéseket kommentálva megjegyezte, hogy ez meglehetősen összetett probléma ahhoz, hogy ilyen egyszerűen meg lehessen oldani.

Az amerikai elnökválasztást 2024. november 5-én tartják. Joe Biden jelenlegi amerikai elnök is indul második ciklusának megszerzéséért, bár az amerikai közvélemény jelentős része kétségessé teszi alkalmasságát a feladatra, tekintettel egyre elhatalasodó mentális zavaraira.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Donald Trump volt elnök egy az előválasztás éjszakáján az iowai Des Moines-ban, 2024. január 15-én. © AP / Pablo Martinez Monsivais

Ez is érdekelheti:  Magyarország újraértékeli szerepét a NATO-ban - a Magyar Békekör reagálása Orbán Viktor miniszterelnök bejelentésére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük