KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump nemzetbiztonsági tanácsadója szerint a NATO megijedt Moszkvától

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország megfélemlítette a NATO-országokat, megakadályozva őket abban, hogy Ukrajnának megadják a szükséges fegyvereket, és ezzel megadva neki a lehetőséget, hogy bármilyen célpontot megtámadjon, beleértve a kulcsfontosságú európai infrastruktúrát is – állította John Bolton. Ennek meg kell változnia – tette hozzá, sürgetve Joe Biden elnököt, hogy változtasson politikáján.

„Vlagyimir Putyin orosz elnök mesterien akadályozta meg, hogy a NATO keményen tudjon reagálni a konfliktus gyors és győztes lezárására. Egyre kevesebb az idő a probléma megoldására” – írta Bolton a Wall Street Journalban.

Donald Trump elnök volt nemzetbiztonsági tanácsadója Bident hibáztatta, amiért nem törekedett „kétértelmű célokra”, és azt állította, hogy „az orosz eszkalációtól való félelem” vezetett az ukrajnai katonai patthelyzethez. A jelenlegi elnök „alig próbálkozik” az orosz katonai művelet megakadályozásával – érvelt Bolton, mielőtt bírálta a Washington által előírt állítólagos korlátozásokat azzal kapcsolatban, hogy Kijev milyen célpontokat támadhat a Nyugattól kapott fegyverekkel.

„A NATO nyomást gyakorol Ukrajnára, hogy ne csapjon le Oroszországon belül, és kímélje meg az olyan kulcsfontosságú létesítményeket, mint az Északi Áramlat, miközben a Kreml bárhol lecsaphat Ukrajnán belül” – írta Bolton.

Kiemelt kép: John Bolton Kijevben, Ukrajnában 2019-ben. © Fotó: STR / NurPhoto via Getty Images


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: