TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump kijelentette, leállítja Biden III. világháborús irányvonalát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump volt amerikai elnök megismételte ígéretét, hogy novemberi újraválasztása esetén gyorsan véget vet az orosz-ukrán konfliktusnak. A republikánus elnökjelölt azzal érvelt, hogy „mások háborúinak” finanszírozásával az Egyesült Államok növeli egy globális háború valószínűségét, és ígéretet tett arra, hogy véget vet ennek a finanszírozásnak.

A Libertárius Párt szombati washingtoni országos kongresszusán felszólalva Trump kijelentette, hogy a jelenlegi vezetés alatt az Egyesült Államok „bukott nemzetté” válik, és ígéretet tett arra, hogy visszaállítja a „békét és a stabilitást”, ha visszatér a Fehér Házba.

Fő prioritásként a határválság megszüntetését, az amerikai adófizetők dollárjainak a külföldi hadseregek finanszírozására való pazarlásának leállítását, valamint a globális kormányzat kúszó kezétől „az amerikai szuverenitás védelmét” nevezte meg.

„Azt fogjuk mondani, hogy szabadság, jólét és kapitalizmus Amerikában” – mondta Trump az éljenző tömeghez szólva.

„És még mielőtt megérkeznék az Ovális Irodába, nem sokkal azután, hogy megnyertük az elnökséget, rendezni fogom az Oroszország és Ukrajna közötti szörnyű háborút, hogy ne költsünk több százmilliárd dollárt mások háborúira, és azonnal mentsük meg ezzel ezrek életét”

– tette hozzá.

„Elkötelezett vagyok a béke és a stabilitás helyreállítása mellett, hogy megállítsam Joe Biden menetelését a harmadik világháború felé”

– folytatta, és figyelmeztetett, hogy egy esetleges globális háború „olyan lenne, mint még soha” a „hatalmas fegyverarzenál” miatt. Trump kijelentette, hogy ő „az egyetlen”, aki képes megállítani a háborút.

Bár Trump nem részletezte, hogyan tervezi az orosz-ukrán konfliktus lezárását, korábban azt mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, hogy van egy „részletes terve”, és ígéretet tett arra, hogy „24 órán belül” véget vet az ellenségeskedéseknek.

„Ha az USA nem ad pénzt, az európaiak egyedül nem lesznek képesek finanszírozni ezt a háborút, és akkor a háború véget ér”

– mondta Orbán Viktor egy év elején adott interjúban, hozzátéve, hogy Trump bebizonyította, hogy „a béke embere”.

Ez is érdekelheti:  A helyi választási bizottságok hétfőn állapítják meg a polgármester- és képviselő-választások eredményét

A hét elején a Pentagon egy további 275 millió dolláros segélycsomagot hozott nyilvánosságra Kijev számára miközben Oroszország tovább folytatja Harkov körzetében a katonai offenzíváját, miközben olyan kijelentéseket is tett, hogy zöld utat adhat „mélyen orosz területre” irányuló csapásoknak olyan fegyverekkel, amit az Egyesült Államok Kijevnek. A lépés komoly bírálatokat váltott ki Moszkvából, Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete szerint Washington nem érdekelt az európai béke helyreállításában, és „mindent megtesz a konfliktus meghosszabbítása és az orosz és ukrán oldalon az áldozatok számának növelése érdekében”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Donald Trump beszédet mond a Libertárius Párt Nemzeti Kongresszusán 2024. május 25-én Washingtonban /Fotó © Chip Somodevilla/Getty Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük