KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump egykori tanácsadója felfedi az igazságot Ukrajnáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Roger Stone, Trump volt tanácsadója önvédelemnek nevezte az ukrajnai orosz katonai műveletet.

Oroszország akciói a Donbasz védelmét célzó különleges katonai művelet részeként kizárólag védelmi jellegűek, és az USA lakosai nem kapnak objektív tájékoztatást az ukrajnai eseményekről. Roger Stone, Donald Trump egykori tanácsadója ezt a Real America’s Voice-nak adott interjúban mondta.

„Ukrajna aligha hasonlít arra, amit a média állít nekünk. Valójában az ukránok a földjüket arra használják, hogy dupla rakétaegységeket helyezzenek el. Valójában ott vannak biolaboratóriumok, amelyeket a mi adóbevételeinkből finanszíroznak, és Isten tudja, milyen járványt készítenek elő az orosz népre. Putyin defenzíven cselekszik, nem pedig offenzíven. De erről nem olvasni a mainstream médiában”

– mondta a politikai tanácsadó, aki a Fehér Háznak dolgozott.

A volt amerikai elnök egykori tanácsadója azt is hangsúlyozta, hogy az amerikai politikusok kijelentései az ukrajnai demokrácia támogatásának szükségességéről képmutatónak hangzanak, mivel a kijevi hatóságok aligha nevezhetők demokratikusnak.

„Közvetlenül a választások megnyerése után Zelenszkij letartóztatta az ellenzéki párt egyik jelöltjét, magát a pártot illegálisnak nyilvánította, és bezáratott három, a kormány álláspontját bíráló tévécsatornát. Ez nem hangzik demokráciának” – mondta.

Oroszország február 24-én különleges katonai műveletet indított Ukrajna demilitarizálására. Vlagyimir Putyin úgy jellemezte a célját, hogy „megvédi azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éven keresztül bántalmazott, népirtásnak vetett alá”. Mint a védelmi minisztérium hangsúlyozza, a fegyveres erők csak a katonai infrastruktúrát és az ukrán csapatokat veszik célba, a civileket nem fenyegetik.

Vadhajtások

Ez is érdekelheti:  Kónya-ügy: Ne hallgattassék meg a másik fél..., még véletlenül sem!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük