KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tragikus az ukrán fegyveres erők helyzete – Zelenszkij összehívta a vezérkart

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Valami hasonló játszódik le az ukrán vezetés és a főparancsnok-elnök Volodimir Zelenszkij cselekedetei esetében, mint a II. világháború végén, amikor Adolf Hitler olyan csapatok, egységek mozgósítását követelte meg tábornokaitól, amelyek akkor már nem is léteztek.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sürgősen összehívta a vezérkar magas rangú katonatisztjeit az AFU fronton elfoglalt helyzete miatt – közölte Alexander Mercouris brit szakértő. Erről a ria.ru számolt be.

„Zelenszkij összehívta a teljes vezérkart, és utasította a katonaságot, hogy mindenáron tartsák a pozíciókat, nem szabad többé visszavonulni”

– állította az elemző.

Tegyük hozzá, hogy az orosz egységek minden fronton komótosan, de biztosan nyomulnak előre, ugyanúgy megállíthatatlannak tűnően, mint 1945 áprilisában, amikor már minden józanul gondolkodó német tudta, hogy a helyzet teljesen reménytelen. Ukrajna esetében azonban – mivel egy kitartott országról beszélünk – nyugati eltartói megkövetelik a legszélsőségesebb áldozatot is az ukrán néptől, hiszen Ukrajna mára már a Nyugat tulajdonába került, az ország vezetése pedig dollármilliárdokkal gazdagodott, miközben arra kötelezik nemzetük polgárait, hogy utolsó tulajdonukat, az életüket adják áruló vezetőik és azok kitartóinak szolgálatában.

Közben a Nyugat azzal fenyeget, hogy katonailag avatkozik be Ukrajna területén, ami egyenlő a III. világháborúval. Lehet ezt ugyan tagadni, de a tagadás minden logikával szembemegy.

Vajon lesz-e olyan csoport, olyan katonai egység, vagy bármilyen közösség, amely képes lesz megállítani Ukrajna öngyilkosságát és további százezrek halálát?

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / Volodimir Zelenszkij ukrán elnök (k) és Olekszandr Szirszkij vezérezredes, az ukrán szárazföldi erők parancsnoka (j) és Roman Masovec, az ukrán elnöki hivatal helyettese térképet tanulmányoz egy bunkerben, a frontvonal közelében, a Harkivi területen levő Kupjanszkban 2023. november 30-án (Fotó: MTI/AP/Efrem Lukackij)

Ez is érdekelheti:  Putyin elrendelte az American Express bank felszámolását

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük