KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Törtek-zúztak Magyar Péter hívei Tatabányán (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elszabadultak az indulatok az új baloldali politikus péntek esti gyűlésén.

Hergelte közönségét Magyar Péter a péntek esti tatabányai kampányrendezvényén – írja a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál. A lap szerint az új baloldali politikus azt állította, hogy a főtéri kávézóba nem engedték be a szimpatizánsait. Az elmondottak erőszakos indulatokat váltottak ki, és a rajongók később megrongálták a Turul Kávézó üvegfalát, és még a konyhai részlegben is őrjöngeni akartak.

– Máig nem térek napirendre – mondta a lapnak Boczonádi János üzemeltető. Szerinte ilyenre még nem volt példa, de hasonlóra sem.

– Jöttek szimpatizánsok a kampányrendezvény előtt, akik a teraszon szerettek volna helyet foglalni, de minden asztalunk foglalva volt – idézte fel az üzemeltető. A csapat erre hevesen reagált, és már eleve indulatosan mentek a megyeháza előtti térre.

Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke a történteket úgy magyarázta a rendezvényen, hogy szándékosan kitiltották a híveit. Ezzel pedig tovább hergelte a néhány száz fős hallgatóságot.

A beszéd nem sokkal később erőszakhoz vezetett. A gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az üveget, ami végül megrepedt.

– Aznap este fogadtunk politikai szimpatizánsokat, de nekik a terasz helyett megfelelt a kávézó nemdohányzó, zárt része – tette hozzá az üzemeltető, aki jogtalannak tartja az ellenük felhozott vádakat, miszerint kitiltották volna Magyar Péter követőit.

– Hírnévrontás miatt feljelentést teszek. Legalábbis nagyon erősen gondolkodom rajta. Kénytelen vagyok helyretenni azt a gyalázkodást, amit a közösségi oldalon kaptunk emiatt – közölte Boczonádi János, aki

nem tér napirendre az utálatos és gyűlölködő hozzászólások felett.

Felhívta a figyelmet, hogy az üvegfal bármikor berobbanhat, így a kávézó belső részét, illetve az út felőli oldalt nem tudják használni a vendégek fogadására. Hogy mikor sikerül helyreállítani a kárt, egyelőre nem tudni, a kávézó mindenesetre önkormányzati tulajdonú ingatlanban üzemel.

Ez is érdekelheti:  Oroszország és Észak-Korea stratégiai partnerségi szerződést ír alá

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Kurucz Árpád – Magyar Nemzet

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük