KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Törökország: Egyéves gyereket mentettek ki a magyar csapatok a romok alól (videó)

Ismét egy gyereket mentett meg a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Törökországban. Még mindig folyik a mentés a hétfői katasztrófa után.

Beszámolók szerint a török alakulatok rendkívüli módon hagyatkoznak a magyarok szaktudására, többször kértek már tőlük szakmai segítséget, az is előfordult, hogy az általuk mért adatokat is felülvizsgáltatták a magyar csapat műszereivel – írja a Ripost.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat csapata jelenleg Hatay településen dolgozik egy összedőlt 4 emeletes épületnél. A hős életmentők pedig pár órával ezelőtt egy egyéves picit tudtak kimenteni a romok alól. Az anyukája kiszabadítása még folyamatban van. Mint írják, a kisgyermek jól van.

Íme az életmentésről készült szívmelengető videó:

https://www.facebook.com/watch/?v=630421658895028

Már több mint 150 magyar mentő dolgozik Törökországban, a munkájukat 28 kutya is segíti. Már több mint 20 embert, közöttük öt gyereket mentettek ki élve a romok alól.

Kiemelt kép: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük