Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Törökország buszokkal szállítja az iszlamistákat a szíriai kurdok ellen (képek, videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A török hadsereg buszokkal szállítja az Ankarához hű iszlamista csoportok fegyvereseit, hogy Szíria területén vessék be őket a kurdok ellen.

Török belföldi járatokon közlekedő buszokkal indultak el a magukat Szíriai Szabad Hadseregnek (FSA) nevezett iszlamista terrorcsoport tagjai Hatay tartományból a szíriai határ felé.

A török hadsereg szárnyai alatt nevelkedett iszlamisták

Allah Akhbar! Mindörökké Mohamed a mi vezérünk!

– kiálltással indultak harcba a kurdok ellen.

#AfrinOperasyonu

Jelenleg török területként számon tartott Hatay tartomány valódi neve Iskanderun. Az alig száz éve még Szíriához tartozó terület a Közel-Keleti kereszténység egyik bölcsője volt. Fővárosa Antchiókia az ortodox kereszténység  fő központjaként működött, mindaddig amíg Atatürk hadserege 1923-ban el nem foglalta.  A Szíriai Arab Köztársaság mindenkori kormánya és vezetése mindig is megszállt területként tarotta számon Iskanderun (Hatay) tartományt.

A magukat mérsékelt és szírnek nevezett FSA fegyveresei  a törökök által megszállt szír tartományból a török hadsereggel közösen indítanak közös támadást, hogy újabb területeket szálljanak meg.

A török vezetés még a szíriai konfliktus kirobbanása előtt sátortáborokat álított fel, a majdani menekülteknek. Valójában ezekben a táborokban iszlamista toborzás. Nem csak szír terroristákat képeznek ki. Hanem a világ minden tájáról érkező iszlamistákat is ellátnak fegyverzetek,  hogy újabb és újabb terrorcsoportokat küldjenek bevetésre a Szíriai Arab Hadsereg és szövetségesei ellen.

Orientalista.hu – Sinoda

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: