Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csöbör Katalin ma már támogatja a migránsok beengedését?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csöbör Katalin egy évvel ezelőtt még úgy nyilatkozott, azért nem szabad beengedni a migránsokat, mert akkor nem lesz munka és biztonság. Most, hogy a Fidesz lebukott, ez már nem szempont, Orbán migránsai jöhetnek.

A kormány hazugságdominója elérte Miskolcot is. Mint Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a Fidesz három éven át hergelte a lakosságot a migránsokkal, most pedig kiderült, Orbán Viktor beengedett 2300-at, akik közül a magyar államtól sokan készpénzt, segélyt, munkát és lakhatási támogatást is kapnak, azt azonban a kormány nem árulja el, hol vannak elhelyezve, mert bérgyilkosok vadászhatnak rájuk.

Jakab Péter emlékeztetett: egy évvel ezelőtt a Fidesz miskolci képviselője, Csöbör Katalin még azt mondta, azért nem szabad beengedni a migránsokat, mert akkor nem lesz munka és biztonság. „Most, hogy a kormány lebukott, Csöbör Katalin nem tiltakozik, sőt, szerinte Orbán helyesen járt el. Vagyis képviselő asszony Orbán migránsaitól már nem félti se a munkahelyeket, se a biztonságot, Orbán migránsai jöhetnek” – vonta le a következtetést Jakab Péter, hozzátéve, Csöbör Katalin az emberek helyett inkább a Fideszt védi.

Bár Pintér Sándor jelezte, nem árulják el, hová költöztették a migránsokat, Jakab Péter szerint a lakosságnak joga van tudni: pontosan hol-, hány és milyen országból származó migráns került elhelyezésre választókerületben. Emellett a politikus bocsánatkérésre szólította fel Csöbör Katalint, amiért politikai érdektől vezérelve a kormánnyal együtt három éven keresztül hazudott a migráció ügyében.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Csöbör Katalin ma már támogatja a migránsok beengedését?

  1. Csöbörből a vödörbe!!!

    2018. január 23. 15:53 Nemzeti InternetFigyelő (NIF) írta, :

    > Nifadmin posted: “Csöbör Katalin egy évvel ezelőtt még úgy nyilatkozott, > azért nem szabad beengedni a migránsokat, mert akkor nem lesz munka és > biztonság. Most, hogy a Fidesz lebukott, ez már nem szempont, Orbán > migránsai jöhetnek. A kormány hazugságdominója elérte Miskol” >

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: