KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiderült, kik gyilkoltak meg száz embert a kijevi Majdanon: a fősodratú média hallgat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

COMPACT MAGAZIN

Négy évvel az oroszbarát Viktor Janukovics  ukrán elnök bukása után egy olasz újságíró kinyomozta azon mesterlövészeknek az azonosságát, akik a Majdan-téri tömegmészárlást végrehajtották.

Maidan-Demonstranten auf brennenden Barrikaden. Foto: Mstyslav Chernov/Unfame/ http://www.unframe.com/photographers/102-mstyslav-chernov.html (Own work), CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

A négy közül három grúz. Gátlás nélkül mondják el, mi történt. A három tömeggyilkos neve: Koba Nergadze, Szalog Kvarackelia és Alexander Revasisvili.

A tapasztalt olasz újságíró, aki beszélt velük: Gian Micalessin és a jobboldali Il Giornale napilapnak dolgozik. Erről Ucraina címmel filmet is készített, amit bemutattak a Canale 5 tévéadón.

2013 decemberében Janukovics elnök visszautasította, hogy az EU-val aláírja a társulási szerződést.

Ennek tömegmozgalom lett az eredménye. Három hónapon át több ezren gyűltek össze a Majdanon, a „Függetlenség terén”. EU-s zászlókat lobogtattak, énekeltek, táncoltak a téli hidegben.

Majd jött 2014 február 20-a, amikor több mint 50 embert lőttek le. Első nekifutásból Akkor azt híresztelték, hogy a mesterlövészek Janukovics csicskásai.

Erre dühöngő tömegek rontottak az elnöki palotának és a parlament épületének. Janukovicsnak menekülnie kellett.

A két grúz mesterlövész elmondta, hogy mindketten Mihail Szaakasvili akkori grúz elnök biztonsági szolgálatának tagjai voltak. Szaakasvili 2004 és 2013 között irányította Grúziát.

/Szaakasvili igazi neokon féreg és kérkedett is vele, azaz, hogy mennyire imádja az USA-t és Izraelt. Kormányát át és átjárta e két ország állampolgárainak beültetése. Németh Zsolt Eörsi Mátyás javaslatára épített ki vele jó kapcsolatokat és hívatta meg Orbán Viktort Tbiliszibe, a stadionba, Szaakasvili melletti beszédet mondani pár nappal a grúz elnök bukása előtt. Németh Zsolt Szaakasvili azon kívánságának is eleget tett, hogy terjessze Magyarországon is: nehogy Grúziát használjanak az ország neveként, hanem Georgiát.

Az is közismert, hogy Victoria Nuland neokon USA külügyi államtitkár – a szintén ultraneokon Robert Kagan teoretikus férje – miként szervezkedett és csatornázott Kijevbe dollár milliárdokat az ukrán puccs érdekében, uniós kollégáik lelkes asszisztálásával egyetemben./

Szaakasvili tanácsadója, Mamuka Mamulasvili választotta ki a három későbbi tömeggyilkost.

Ez is érdekelheti:  Tucker Carlson: Gyermekpornográfiával zsarolnak amerikai képviselőket a titkosszolgálatok

2014 januárja közepén érkeztek Ukrajnába, hamis útlevéllel és küldetésüket „szolgálati útnak” tekintették. Ezer dollárt is kaptak és ígéretet további, fejenként ötezer dollár jutalomra.

A cikk ezután igen részletesen leírja a tömeggyilkosság részleteit. Azt is,  hogy az éleslövészek azt a megdöbbentő parancsot kapták, hogy a rendőrségre és a tüntetőkre is lőjenek. Amely bestiális cinizmus még őket is váratlanul érte.

A Majdanon három napos akciójuk eredményeként több mint száz ember halt meg.

A független német magazin hozzáteszi: minderről a fősodratú német média hallgat.

Mi pedig tegyük hozzá: nem csak a német.

http://lovasistvan.hu

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Kiderült, kik gyilkoltak meg száz embert a kijevi Majdanon: a fősodratú média hallgat

 1. Az Úr legyen az áldozatokkal!
  Akár 56-ban Magyarországon! Bár itt a mai napig nem derült ki(?) az elkövetők személyazonossága. A 2006-os “eseményeknél is csak sejtés(?) ,hogy kik voltak az azonosító szám nélkül brutálisan tevékenykedő(?) egyenruhás, köztörvényes banditák.

  1. Tisztelt Tóth Ferenc! Értem én a gondolatát, de egy apró megjegyzést engedjen meg nekem: Nem köztörvényes banditák ezek. Ugyanis a köztörvényes szó azt jelenti, hogy a közönséges törvények vonatkoznak a gazemberekre! De ezekre pont nem, mert törvényen felettieknek érzik magukat – és nem alaptalanul. Ezt főleg a magyar vonatkozásokra, miket említett, válaszolom. Ezt tovább gondolva, arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az 1956-os Kossuth-téri hasonló mészárlás körülményeinek mai napig való eltitkolásának ténye, és a 2006-os tömegvérengzés titkolása önmagában mutatja azt a tényt, hogy van átjárhatóság, és kapcsolat a két érdekcsoport között (az akkori és a mostani között). Van olyan háttérhatalom, amely globálisan, nemzetek felettien (lásd az ukrán eseményeket) befolyásolni igyekszik a világ eseményeit. Hogy kik ők, és mi az összefüggés, azt mindenkinek önmagának kell kitalálnia! Áldás! Isten Óvja Magyarországot!

 2. Tisztelt Dr Kollár Lajos Úr!
  Köszönöm szépen a helyreigazítást! Teljesen igaza van!
  Sokat kell még tanulnom,de igyekszem.
  Az Úr Áldja meg Önt is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük