KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tömegesen menekülnek Harkov lakói a városból (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Harkov közeli kritikus infrastruktúrák elleni orosz katonai támadások miatt nehéz helyzetbe került lakosság menekül a városból.

A harkoviak elhagyják a várost, miután a helyi hatóságok egy közleményt adtak ki a lerombolt infrastruktúrák állapotáról – ezt Jurij Podoljaka blogger közölte Telegram csatornáján, amelyhez egy videót is mellékelt, amelyen jól látható, hogy a városból kivezető autópálya tömve van gépkocsikkal és nehezen lehet haladni – számolt be a News.ru. Még a városba bevezető oldal egyik sávjában is kifele haladnak a járművek.

A blogger az fő okot abban nevezi meg, hogy a városban teljesen bizonytalan az elektromos áram, és más, a normális hétköznapi élethez szükséges szolgáltatás. Mindezeken túl a lakosság körében felütötte a fejét egy olyan pletyka is, hogy hamarosan várható, hogy a harci cselekmények elérik Harkov városát is, ami tovább fokozta zavart az emberek között.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: tömegesen menekülnek Harkovból az ott élők / Fotó: printscreen

 

Ez is érdekelheti:  Belga miniszterelnök: Elfogadhatatlan, ami ma történt, a brüsszeli polgármester akciója alkotmányellenes

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük