KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tömegesen fejeznek le keresztény gyerekeket Irakban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
irak_keresztenyek_meszarlasa
Az ISIS fegyveresei Irakban gyakran kereszte feszítik áldozataikat, mert keresztény jellege miatt ezt megszégyenítőnek tartják – Forrás: catholic.org

„A kereszténység Moszulban halott, keresztény holokauszt közepén vagyunk” – állítja egy amerikai káld vallási vezető. A CNN-nek adott interjúban arról beszélt, hogy gyerekeket fejeznek le, anyákat erőszakolnak meg és apákat akasztanak fel Irakban az Iszlám Állam harcosai abban a hadjáratban, amit ő keresztény népirtásnak nevez.

Mark Arabo kaliforniai üzletemberrel beszélgetett a CNN az észak-iraki keresztények helyzetéről. A férfi az amerikai káld egyház egyik vezetője. Ez az egyik keresztény egyház, amelynek híveit üldözik most Irakban…

“Ebben a pillanatban 3 ezer keresztény menekül a közeli városokba. A többi országnak is követnie kellene Franciaországot, amely felajánlotta, hogy menedéket ad nekik” – mondja.

“Megijeszt azzal, amit leír” – így a műsorvezető, Jonathan Mann. “Azt mondja, hogy – lefejezik a gyerekeket?”

“Szisztematikusan lefejezik őket” – válaszolja lassan Arabo. “És az anyjukat meg az apjukat is. A világ nemzedékek óta nem látott ilyen gonoszságot.”

Az Iszlám Állam harcosai már korábban, Szíriában is fejeztek le gyerekeket – Forrás: catholic.org
Az Iszlám Állam harcosai már korábban, Szíriában is fejeztek le gyerekeket – Forrás: catholic.org

“Van egy park Moszulban, ahol levágják és botra tűzik a gyerekek fejét… ez emberiesség elleni bűntett. A legrémesebb, legszívtépőbb bűnöket követik el, amiket csak kigondolni lehet.”

Egy gyors pillantás a Youtube-ra azt mutatja, hogy a káld vallási vezető nem túloz. Videók vannak botokra tűzött fejekről, és lefejezésekről. Az egyiken egy keresztényt arra kényszerítenek, hogy mondja el az iszlám hitvallás szavait. Megteszi. Aztán mégis porba hull a feje.

“Minden keresztényt megölnek, akit csak látnak” – mondja az Iszlám Állam nevű terrorszervezetről Arabo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ocf87G8cfRI]

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Ilaria Salis, az olasz kommunista terrorista ügye önmagában elég indokot szolgáltat arra, hogy elgondolkozzunk az EU-tagságunkon

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Tömegesen fejeznek le keresztény gyerekeket Irakban

  1. János jelenések k.17 :5-6 „5
    És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja.
    6
    És látám, hogy az asszony részeg vala a szentek vérétől és a Jézus bizonyságtevőinek vérétől; és nagy csodálkozással csodálkozám, mikor látám őt.”
    Máté ev. 24:7 „Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük